luni, 2 februarie 2009

Hitler e mic copil

... si traieste in America!!!

O chestiune in legatura cu care trimiteam eu linkuri amicilor mei cand au descoperit-o primii cei de pe rotten.com si nu tembeliziunile de pe la noi continua sa faca valuri.

Adolf Hitler Campbell, Joyce Lynn Aryan Nation Campbell si Honszlynn Hinler (sic!) Jeannie Campbell, asa se numesc 3 fratiori mici-mici si frumosi din State. Sper ca v-ati dat seama ca sunt si blonzi, asa cum le sta bine unor copii cu numele alea.

Totul a inceput cand parintii copiilor s-au suparat pe o cofetarie dintr-un mall. Aia, ai dracului, n-au vrut sa scrie pe tortul de ziua lu' ala micu' "Happy Birthday Adolf Hitler". Ce oameni... S-au dus bietii parinti la presa, peste tot. Nimic. N-au reusit sa-i convinga p-aia de la magazin neam. Probabil ca logica lor a fost ca daca au reusit sa-si inregistreze puradeii cu numele alea la stat, aia de la particular, pentru niste bani, nici nu se uita la detalii din astea.

Ba mai rau, au auzit si aia de la serviciile sociale de pe acolo si le-au luat copchiii de acasa si dusi au fost cu ei. De ce? Ca cica sunt "in pericol". Oare cum si-au dat astia seama dupa 3 ani de zile ca e ceva in neregula cu niste copii pe care ii cheama cum ii cheama? Deci, se poate si la ei.

Si nu putem sa nu ne gandim la parinti. Am vrea, dar n-avem cum. Ca i-a intrebat si pe ei lumea cum pula mea le-ati dat, ba, numele alea? "BECAUSE WE CAN". Bine, au zis ei asa, oral, cum ar veni, nu stiu daca puteau sa exprime asta si in scris.

Bun, deci, bicoz suntem americani si putem. Pai de ce nu le-a zis atunci Buttfuck Cocksuck Campbell sau ceva? Ori Simon Wiesenthal Campbell? Sau Black Power Campbell? Pentru ca si asta puteau. "Happy Birthday Proud To Be Gay Campbell!". Ei, nu suna interesant?

Pula mia, hai sa fim seriosi. White trash folks in a white trash town. toootul cu un mare NEO in fata. Si nu ma refer la Nio ala din Metrix. Analfabeti din astia nascuti si crescuti sa urasca ar trebui invatati ca prezervativul se scoate de pe pula numai cand te pisi.

Niciun comentariu: