miercuri, 30 decembrie 2009

Spiritul cersitului

Incredibil ce lucruri importante poti descoperi intr-o singura calatorie cu trenul de sarbatori. Ca sa fiu politic corect: o fi spiritul asta imaginar al craciunului legat de facut cadouri, dar nu la necunoscutii din tren. Pana si craii aia imaginari din povestea aia imaginara despre mantuitorul ala imaginar nascut intr-un decembrie imaginar intr-un staul imaginar isi imaginau cam cine e.

De unde pvla mea sa-mi imaginez io cine-s toti *tiganii aia care vin in tren cu uratul, cu semanatul, cu vandutul pocnitorilor, cu ursul, cu capra, cu vandutul ziarelor, cu colindatul, cu pusul mainii pe vasilica sau pur si simplu cu cersitul??? La un moment dat, in vagonul meu erau noua calatori: eu, patri tigani si patru miei. Da-o dracului de treaba, e craciun sau pasti? Si daca pasti, paste, dracului, in alta parte ca io nu dau bani la toti mieii necunoscuti. La munca, ba!!!

*Cam aici deveneam politic incorect. Sunt sigur ca simplul fapt ca oamenii aia care ma agasau in tren erau toti tigani (in afara de miei, mieii erau albi) e doar o concindenta trista, rod al unui concurs de imprejurari nefericite.

marți, 29 decembrie 2009

Sondaj retoric

Bă, deşteaptă ţară avem. Dacă ne uităm la sondaje, dincolo de încrederea tâmpă în instituţia x sau y, o să descoperim că am murit de foame cam de-un an, aşa. Pentru că de la revoluţie încoace, când ne întreabă cineva, "ţara merge într-o direcţie greşită". Să mor eu??? Sondajul meu are două întrebări (ca de obicei):

- Dacă de 20 de ani mergem într-o direcţie greşită, cum dracu' de nu am ajuns ca Somalia?

- Dacă direcţia asta e greşită, care e direcţia corectă?

sâmbătă, 26 decembrie 2009

Concurs

* 1965–1970: Vicepreşedinte al Comitetului de Radiodifuziune şi Televiziune
* 1976: Preşedinte al Consiliului Ziariştilor
* 1970–1983: Redactor-şef al cotidianului central România Liberă
* 1974–1979: Membru supleant al Comitetul Central al Partidului Comunist Român
* 1980–1985: Deputat de Vaslui în Marea Adunare Naţională, Parlamentul monocameral al României comuniste.

* 1. Voi aţi accepta lecţii de morala de la aşa un personaj la 20 de ani de la revoluţie?
**2. Cine este personajul cu această reuşită biografie?

* Răspunsul corect la întrebarea numărul 1 este "NU". Premiul pentru cea mai bună pledoarie în favoarea lui "NU" este 10 beri.
** Pentru că există google, premiul pentru răspunsul corect la întrebarea numărul 2 este o mie de mărci şi o strângere de mână. O strângere de mână cu măna, nu cu uşa, ca pe vremea când jigodiile care ne dau lecţii acum acum erau ştabi comunişti.

vineri, 25 decembrie 2009

Urari

Am primit niste mesaje din astea de sarbatori. N-am raspuns, in general, pentru ca fiind foarte credincios si fiind vorba de o sarbatoare mare, zilele astea m-am autoflagelat in semn de protest ca evreii l-au ucis pe tizul meu, m-am rugat si am citit din biblie. Merge? Merci. Vor urma alea de anul nou, probabil. Pentru ca cine stie cand mai scriu, va fac urarile de pe acum ca sa scap de voi.

Va urez mai putine vesti proaste si mai putina paranoia. In 2010 nu ne va lovi meteoritul pentru ca e boc prim-ministru si nici n-o sa murim cu totii de foame pentru ca vor fi disponibilizati niste functionari (foarte prietenosi, cooperanti si saritori, de altfel) ca aia de la primarie. Va urez mai putina aglomeratie, chiar daca pentru asta va trebui sa omoram niste oameni.

Nu va urez impozite mai mici pentru ca sunt realist, cred ca ati vazut deja proiectul de buget. Nu va urez mai putin spam, ar insemna sa nu mai folositi mailul si sa ma stergeti si pe mine din lista de messenger. Nu va urez mai multe zile libere, v-am explicat ca nu e cazul. Am sa inchei cu un citat. Da, eu inchei cu un citat. Dar hei, macar nu e din octavian paler. In 2010, ori muriti toti, ori traim toti! La multi ani!

joi, 24 decembrie 2009

Opinie

Intr-o discutie in care incercam eu sa-i explic cuiva de ce nu cred eu ca badea e jurnalist - si am ajuns departe, i-am explicat ca rex hunt e de 100 de ori mai jurnalist ca badea, am ajuns si la democratie si ce inseamna presa si statul de drept etc.

Daca n-ar fi gandit asa cum o face, mai ca l-as fi bagat pe badea la jurnalism de opinie. Dar stim cu totii ca n-avem cum. Dar pentru ca traim in romania si aici devii tu insuti o stire cand apari prea des pe la televizor, desi nu meriti, am putea sa-l bagam la jurnalism de stiri: badea dezbracat cu pene in cur. Asta-i stire? Poate pentru aia care au fetisuri cu pene in cur. O stire ar fi fost o pasare cu badea in cur. Aia da stire.Dar am un exemplu si mai bun: nici carcotasii nu fac jurnalism, in opinia mea.

Cat despre jurnalismul lui badea, cred ca ai nostri conducatori au inteles libertatea presei gresit: cineva care isi trage cu parerea despre politicieni si autostrazi in gura mare iarna, noaptea, dezbracat si cu pene pe cur in centrul orasului n-ar trebui sa aiba emisiune la televizor, ar trebui luat cu politia si dus la un control psihiatric. Pai asta-i opinie? Opinii a avut doinea cornea cand era sanatoasa la cap si nu vota cu geoana.

marți, 22 decembrie 2009

Gand fugar

Crestinismul este scuza perfecta pentru o viata de cacat: "lasa, m'! O s-o duc mai bine mort!" Cea mai mare realizare a civilizatiei occidentale de la imparatii romani incoace a fost faptul ca azi este ilegal sa ma spanzuri pentru ce-am scris in prima propozitie.

V-ati cretinizat cu totii?

Ca romanu' e obisnuit sa-si bage votul in cur deja stim cand ne uitam cine ne conduce. Da' azi am vazut o chestie care m-a socat prin prostia ei sinistra. A ei si a alora care au comis-o. La premiile pentru romania sau cum s-or fi chemand chestiile alea de la realitatea, la categoria jurnalisti a iesit pe primul loc mircea badea. Bai baieti. Mircea badea o fi pe primul loc la multe chestii, gen preferintele unor retarj.

Dar problema mea e ca in general n-ai cum sa iei primul loc la ceva ce nu practici. E ca si cum io care fac taekwondo as participa la un concurs de motociclism si aia mi-ar da medalie pentru sarituri cu schiurile. Nu functioneaza asa. Badea NU e ziarist si NU face presa. Prostia cea mai mare e a organizatorilor, oricum. La categoria sportivi - na, v-am mai spus, romanii habar n-au ce e aia vot a iesit pe primul loc adrian mutu. N-au mai zis la ce sport, poate la 100 de metri linie.

Ei, la sportivi, organizatorii au schimbat decizia publicului si-au dat locul I lui Dragulescu si lui Bute. Dar la jurnalisti au lasat asa. Un trust de presa credeam ca trebuie sa stie mai bine de atat. Acum incepe sa aiba logica faptul ca dau faliment. A, sa nu uitati sa cititi programul de guvernare, sa vedeti ce va asteapta anii urmatori.

luni, 21 decembrie 2009

Un dement a umblat in pantaloni scurti pe strada seara la -7 grade. N-am vazut nicio pana in niciun cur. Sigur, asta nu dovedeste ca a avut cuvant, dovedeste cum incearca sa ne manipuleze si cum se pricepe la ce se va intampla cum ma pricep eu la tratat fisuri anale. Sau, hai ca sunt rau, cred ca era corect fistule anale. Deci s-au facut kilometrii aia de autostrada. Oricum, pariul a fost de bun augur. Sa mai puna pariu ca:
-vom avea si noi, dracului, un buget;
-vom iesi din criza pana in 2011;
-din bugetul madamei Udrea nu se va fura niciun ban;
-se vor mai face niste kilometri de autostrada - mai multi. Nu inteleg de ce, daca se poate face un kilometru pe zi, noi facem 42 intr-un an. La noi anul are 42 de zile?;
-Oprescu isi da demisia de la primarie si se intoarce la futut asistente, cum ii sta bine unui chirurg care se respecta.

A, ma gandeam aseara: ar fi misto sa interzicem cuvantul "Basescu" macar pentru saptamana. Sa-l inlocuim cu cuvantul "pula". Si dup-aia sa ne uitam la Antena 3.

De luni

Frumos afara, futu-i mortii ma-sii. Mi-au inghetat mucii in nas de frumos ce e.

Se inchide business standard. Acuma sa ne intelegem, nu vreau sa-mi dea dumnezeu vreun picior in gura, ca si io lucrez in bransa, da' e ironic. Cam cata incompetenta tre' sa fie sa dai faliment cu un ziar de business? Stiu, probabil e vina celor de la vanzari, care or sa dea vina pe criza. Ziceam mai devreme ca la anu' o sa fie naspa. Se pare ca 2010 deja a inceput pentru unii. Si asta nu e tot.

vineri, 18 decembrie 2009

Vesti proaste

Baieti, 2010 va fi nasol. Si nu ma refer la faptul ca o s-o avem ministru intr-o institutie cu buget de 13 miliarde de euro o blonda. Nu, aici, in exclusivitate la mine pe blog o sa aflati lucrurile care or sa va afecteze rau de tot la anu. Ia fiti atenti aici:
- 1 mai pica sambata
- 24 decembrie pica vineri
- 31 decembrie pica, evident, tot vineri
- pastele, ca de obicei, pica duminica, pentru ca ati fost atat de idioti incat in loc sa va alegeti o religie in care pastele tine o saptamana v-ati ales una in care nu puteti sa futeti 40 de zile ca tine nevasta post.

Iar eu, ca sa va consolez, va urez weekend placut.

Dimineata pe racoare

Chiar ca racoare... Bucurestiul este impracticabil, ceea ce va doresc si voua. Stiti care a fost prima chestie pe care am auzit-o azi dimineata? "Vezi ca-i 11!" Diminetile ar trebui interzise. Urasc diminetile. Spuneti-mi un lucru util la dimineti. In afara de erectii.

joi, 17 decembrie 2009

Statistica

15% din femei si 25% din barbatii casatoriti au avut deja o aventura sexuala extraconjugala.

E oficial: barbatii sunt mai curve decat femeile.

Desigur, situatia s-ar schimba daca alea 15% s-ar fute cu aia 25%. Atunci ar fi ele mai curve decat barbatii, ca ar insela de mai multe ori.

Hacker fara voie 2 - razbunarea

Daca ar exista un premiu Nobel pentru mers cu metroul, io as fi propus din partea Romaniei. Sunt singurul cercetator roman de metrouri care are o cartela pe care scrie "Cont 0" si inca poate sa circule cu ea. Revin cu detalii si cu poze cand reusesc sa gasesc un aparat foto mai de doamne-ajuta.

Tanar si ne-a linistit

Cam asa arata mandatul lui Boc. Ca un serial care nu se mai termina, dar ne uitam toti la el pentru ca "nu mai dau astia altceva". De fapt, e o combinatie intre o telenovela cu americani si "inima de tiganca" si zic asta fara sa fi vazut vreodata vreun episod din "inima de tiganca". Stiu, l-am votat pe Basescu, dar asta nu inseamna ca n-am creier in cap. Sau poate tocmai asta dovedeste ca am creier in cap, ca n-am votat ce mi-au zis niste jigodii din televizor.

Personal, n-am nimic cu Boc. Dar Basescu a facut o prostie ca l-a pus din nou prim-ministru. Nu poti sa zici ca vrei reconciliere si dup-aia sa vii cu o solutie pe care adversarii tai nu o vor. Acum toti cretinii abereaza ca Basescu l-a pus pe Boc pentru ca e dictator. Daca traiam intr-o dictatura, poate-mi spune si mie cineva cum a fost dat jos Boc. Si daca intr-adevar e asa antipatic Boc, nu va trece de parlament, nu? Pentru ca traim intr-o tara in care lucrul asta este posibil.

Pariul meu e altul. L-am mai zis si alta data. Boc va trece. Poa' sa puna Basescu prim-ministru si pe Monica Iacob-Ridzi, parlamentul tot o voteaza. Pentru ca le e frica sa nu-si piarda locurile alea caldute. Si e ultima legislatura cu atatea locuri libere in care sa dormi si sa faci combinatii si sa furi pe banii tarii.

marți, 15 decembrie 2009

Truisme

DA, gata, stop, stiu, nu-mi mai spuneti!!! Sa stiti ca exista printre noi oameni pentru care NU e asa o supriza ca iarna e frig.

Hacker fara voie

La metrou!!!

Urmeaza o povestire mult prea tehica daca n-ati calatorit niciodata cu metroul. Dar asta e bine, ca aveti sanse sa nu fi mers nici cu scarile rulante, asa ca, atunci cand aveti timp, va astept la bodega aia de la gara de nord sa vad cum e pentru VOI prima data, ca pentru maica-mea a fost un soc atunci cand a facut asta bunica-mea: bunica-mea a considerat ca daca esti pe scarile rulante, cel mai comod stil de calatorie cu ele este intins pe spate. Chestie care a facut-o pe maica-mea sa se razgandeasca instant in privinta unei vizite in Italia a bunica-mii cu avionul. De fapt, si io am avut un mod mai original de a cobori scarile rulante beat, cand coboram din avion in Germania, unde am ajuns in patru labe. Dar destul cu divagari care oricum n-au cum sa fie adevarate, pentru ca eu nu beau in general.

Azi dimineata am patit una interesanta: cartela mea care mai avea opt calatorii valabile s-a pricopsit cu un "Cont 0" de toata frumusetea. Ma, cum dracu??? Ma duc la tanti alea de la casierie, se uita si ele ca broasca la polizor, verifica, intorc, discuta, o trec prin masinaria aia, aveam opt calatorii valabile, dar pe cartela mea scria cont 0. Ce tampenie... Mi-au scris femeile cu pixul pe cartela "rest 8 cal 15.XII.09 verif cas dorobantu", iar mie mi-a ramas sa-i conving pe bodyguarzii de la metrou ca intr-adevar a scris o casiera asta si nu ca incerc eu sa iau bataie. Si totusi nimeni nu intelegea ce s-a intamplat. Tot eu m-am prins mai tarziu. Si m-am mirat cum de n-a luat foc saracul aparat de taxat la ce i-am facut.

Bagasem doua cartele odata, in fata era una cu doua calatorii consumate si una cu zece calatorii, din care opt valabile. Asa ca aparatul, constiincios, mi-a zis "pai tu nu mai ai calatorii valabile, ia de-aici un Cont 0!". Acum ramane doar sa aflu daca pot sa si profit de asta cumva.

Democratia romaneasca

Ca tot zice lumea ca are incredere in procesele democratice romanesti.

Democratia? Bine ca n-am inventat-o noi. Si-asa de fiecare data cand am avut-o ne-am bagat-o in cur. S-o luam usor asa. Cand dadea Cuza lovituri de stat aveam democratie? Cand regele punea prim-ministru pe cine vroia ciocanul lui era democratie? Cand, desi aveam parlament, consiliul de coroana hotara cu cine ne batem in razboi era democratie? In perioada aia interbelica si romantica pe care o tot pupa lumea-n cur si in care se castigau alegerile cu ciomagu' era democratie? Pe vremea lui Carol al doilea aveam democratie? Dar pe vremea lui Antonescu? Paranteza: lasati-ma cu Iuliu Maniu si alte fotomodele si partide istorice care nicidata nu si-au asumat riscul de a face ceva important pentru tara pentru ca era periculos, dar dup-aia zbierau ca-i dictatura. Suna cunoscut? Pe vremea lui Dej sau Ceausescu era democratie? Va zic eu, era, ca daca ziceai altceva faceai puscarie. Pe vremea lui Iliescu avem? (ca n-a murit) Noi n-avem o democratie reala, baieti, stati linistiti. Mai democrati de atat n-o sa fim niciodata, astia suntem.

duminică, 13 decembrie 2009

Sex cu bunica-mea

Premiera interstelara: aseara am discutat despre sex cu bunica-mea. Da' pentru ca eram beat, nu-mi amintesc ce anume am discutat...


A, da, inca o chestie: bai, daca-i asa bun geoana pentru tara, ia ziceti, mah, manca-mi-ati casca, ce-a facut el pentru romania cat a fost presedinte?

Update beton: caseta cu geoana.

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Aberatia de sambata

Ninge. Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc. Vroiam sa vorbesc despre germani, saracii. Voi va dati seama, noi zicem ca nu-i intelegem pe chinezi, pe japonezi... Cat de neinteles poti sa fii incat sa-ti greseaasca toata lumea numele? Bai, aia-s deutchland, ei is deutch! Un rus e un rus, toata lumea stie, ok, ii mai zici russian, gen. Un roman, hai, ii mai gresesti numele si-i zici rom si poate chiar ai dreptate. Un polonez, un portughez, un spaniol, ii zice lumea numele in ceha si iti dai seama ce e. Un american, chit ca esti mort de beat, cand zici ca e american se prinde lumea c-ai zis ca e american. Da' tre' sa fii nebun de legat daca tu pronunti gresit "doici" si-ti iese "german".

vineri, 11 decembrie 2009

Nu poti

Azi, un senator PSD a fost retinut de DNA. Hrebenciuc: "nu poti lua un senator de pe strada ca pe ultimul borfas." Asta denota cam care-i mentalitatea politicianului roman. "Pai ce pula mea, io-s ca restul lumii?". La noi, puterea inseamna sa controlezi banul public si justitia. Adica sa furi si sa nu te pedepseasca nimeni. Sa fii mai egal ca altii. De-aia ma bucur cand mai trece cate un smecher din asta pe la procuratura. Imi da sperante, ma intelegeti.

PS: Curtea Constitutionala a acceptat sa se verifice din nou voturile nule. Nu inteleg de ce PSD-ului nu-i vine sa creada ca lumea si-a anulat votul, dat fiind intre cine si cine avea de ales in turul 2.

joi, 10 decembrie 2009

Cea mai tare chestie citita anul asta

Povestea calului si a carutasului.

Mda

Inca o data ne dam in stamba. PSD: am furat impreuna, dar Basescu e hotz!

Mai egali: pensionarii care si muncesc trebuie sa aleaga intre pensie si munca, daca salariul e mai mare ca pensia. In afara de parlamentari, presedinte, judecatorii de mai sus, curtea de conturi... Cine a decis? ICCJ. Cand v-am zis ca justitia e de cacat...

Realitatea inchide niste ziare. Si e doar inceputul. Un prieten de-al meu avea dreptate. Presa trebuie sa vina cu picioarele pe pamant.

Antonescu: Exclud orice colaborare cu Basescu. Dar vreau sa fiu prim-ministru daca imi propune.

miercuri, 9 decembrie 2009

Fututi in cap grav

Bai, mai... ca sa vedeti in ce societate am ajuns sa traim. Ceva e in neregula grav cu noi toti. Nu ma credeti? Fiti atenti. Afara e frig. Facem un experiment. Iesiti afara acum si spuneti oricarui om pe care il vedeti pe strada: "e frig". Dincolo de expresiile "boschetar", "handicapat" sau un trecut pe trotuarul celalat, ziceti-mi si mie ce reactii obtineti. Doar asa, de curiozitate.

Aestetica

Am crezut ca era o neintelegere, dar m-am prins, e o moda, una care nu m-a mai mirat asa de tare de la cizdale incoace. Bai, femeile au inceput sa poarte cizme de muschetari. Penele la palarie le lipsesc, poate pentru ca le-a furat mircea badea sa defileze cu ele-n cur. Apropo de cur, bai, mai apar multe chestii de barbati pe care sa le poarte femeile? Cizmele astea, cel putin, zici ca le-a facut un designer mai dezorientat sexual decat naomi, tarky si toata formatia talisman la un loc.

Nu ne mai dezorientati, ba! Nu-i de ajuns ca suntem tara in care toti milionarii si simbriasii pe multi euroi se plang c-o ducem prost? Ca sa nu mai zic ca am ajuns tara in care e mai important sa fii acuzat de ceva decat chiar sa fii vinovat de altceva.

marți, 8 decembrie 2009

La rece

Bon, acum, in mare, s-a terminat. A ramas numai ciuda unora, usurarea altora, indiferanta a 40% dintre romani si titlul de pe prima pagina tinut 3 zile tamp de realitatea pe site, ceva cu FRAUDA.

Nu poti sa zici ca ai castigat ca romanii au votat si dup-aia sa zici a doua zi ca a fost frauda. E ca si cum te-ai imbata cu apa rece si dimineata te-ai ruga de pisica sa nu mai tropaie. E vina ta, nu a ei. Oricum, miroase tare a strategie si a teatru ieftin, cred ca stiau cu totii cu mult timp inainte cine castiga, restul e vrajeala si regie pentru ca PSD are nevoie de ceva timp sa iasa din corzi si pentru ca relatia inca buna cu mogulii face posturile tv sa se uite-n gura lor ca la sfintele moaste.

Nu poti sa ii reprosezi unui om care a plecat din tara din cauza lui Nastase ca n-a votat PSD. Nu, expatii nostri au avut in primul rand curajul si sila suficient de mari incat s-o taie din locul asta de cacat. Faptul ca Romania e un loc de cacat iar tu recunosti asta e o proba de caracter si de simt al realitatii. Numai tradatorii ordinari care au ramas aici ca sa fure de unde nici hotii nu mai cred ca e ceva de furat te pot acuza de prostie in cazul asta. Exact, la tonomate ma refeream. Care m-au injurat de mama, tata si frate, oameni care au bun simt mai mult decat toata familia oricarui angajat la turnatori ordinari la securitate va avea vreodata.

La ce sa ne asteptam? La un guvern de sacrificiu care va lua niste masuri foarte nepopulare printre prietenii nostri angajati la stat. Partea misto e ca vom avea un guvern. Poa' sa o puna prim-ministru si pe Ridzi, parlamentul o va vota ca sa nu cumva sa-si piarda locurile alea caldute acum, de sfintele sarbatori. Partidele care au pierdut isi vor schimba sefii cu altii la fel de tampiti iar o parte din membrii lor de mare angajament vor mima independenta pentru a sustine PDL. Si dintre ei sigur vor si ministri, doar am zis ca e guvern de sacrificiu, pe cine vreti sa puna basescu, pe fiica-sa?

luni, 7 decembrie 2009

Idee de afacere

Cica toti se plang ca dom'le, si-au anulat multi voturile. Chiar nu inteleg de ce va mira. La ce optiuni aveau, ce dracu' sa faca, le mai lipsea sa puna pula pe buletinul de vot, vorba lu' piticigratis. Care idee ma duce cu gandul la ceva genial, evident, dar trebuia sa va dati seama ca urmeaza ceva genial, ca de-asta scriam eu aici si cititi voi acum. Io mi-am anulat votul o data. Atunci cand au ajuns in turul 2 vadim cu iliescu. Si mi-a parut rau ca n-am avut si un pix la mine.

Pai buletinele alea de vot anulate sunt o comoara, m'!: scot o carte. O carte cu ce-au scris atatea mii de oameni pe buletinele alea. Voi va dati seama ce e acolo? Toata intelepciunea poporului roman. Tot ce s-a transmis mai cu patos din generatie in generatie. Nu mai zic ce concurs de desen ar putea iesi cu tot ce-au desenat aia. Concurs de desen pentru adulti. S-ar vinde ca painea calda, lasati-ma dracului cu Tonitza! Dati-va seama numai cate injuraturi noi ati putea afla. S-ar putea face statistici, s-ar descoperi cele mai frecvente injuraturi, cele mai populare organe, pozitii si membri ai genealogiei... Un bestseller, clar!

Parca si vad criticii: "o capodopera a sinceritatii. O calatorie introspectiva in sufletul unui popor. Un drum initiatic, de fapt, ce zic drum, o autostrada initiatica..." Mai tre' sa aflu cum ii conving p-astia sa-mi dea buletinele.

Fatherfucker

Ati vazut ultima reclama la Mastercard, aia cu femeia vietii tale? Ce reclama la pedofilie! Cred ca-i foarte populara in puscarie.

Seminţe, băieţi!

Seminţe Turbo!

Io detest mâncatul seminţelor. Totuşi, cercetătorii au zis-o: seminţele de floarea soarelui cică sunt alimente antistres. Acum mi-am dat seama. Păi de-aia mănâncă toţi mahalagiii, toţi maneliştii, toate ţărăncile şi toate galeriile de fotbal seminţe. Sunt stresaţi, săracii. Vor să să relaxează. Ce masaj, ce felaţie? De fapt, ce dracu înseamnă felaţie? Că io ştiu oameni pentru care numele ăsta aduce mai degrabă cu o boală dentară decât cu o muie. Nimic nu te detensionează mai tare decât o sămânţă cu bă'eţii şi-o bătaie cu jandarmii.

Postcampanie








Na, ca sa nu ziceti ca am vrut io sa va influentez. Le dam dupa. Da, stiu, inca mai e posibil sa castige geoana. Merci, Gabi!

duminică, 6 decembrie 2009

Duminica orbului

Am scris asa pentru ca inca nu stiu daca e duminica chiorului. Pe care l-am votat. Bai, daca aveti senzatia ca schimbati ceva votand azi, va inselati. Are dreptate fanel, bine, el are dreptate citandu-i pe altii, dar asta-i partea a doua. Dincolo de faptul ca noi, romanii, am inceput sa confundam schimbarea cu schimbarea in bine, noi uitam o chestie, manca-v-as: uitam cine suntem.

Va zic asta pentru ca stiu o chestie mai bine ca voi, iar asta se intampla pentru ca sunt un tip original. Un clasic. O raritate. Vorba cui stiu eu: o sa ma vedeti la muzeu, daca o sa mai treceti vreodata pe la asa ceva. Stiti chestiile alea de le zice carti? Ei, eu fac o chestie originala cu ele, am o abordare aparte: eu le citesc. Si intr-o carte din asta, am aflat ce povesteau Eminescu si Caragiale despre Romania despre vremea lor. Ghici. Era exact la fel ca acum. Oameniila fel, sistemul la fel, politicienii la fel, alegerile la fel.

Asa ca nu va mai amagiti. Nu schimbati nimic chiar daca traiti cu impresia patetica si naiva ca schimbati ceva. Politicienii sunteti voi. Schimbati-va voi inainte sa aveti pretentii de la altii.

Apdeit: am vazut magaria pe care o fac televiziunile pe saituri. E ok. E semnul ca internetul este inca liber. Cand or sa se bage reguli noi si organizatii noi si sefi noi, manca-mi-ar pula, nu va mai fi asa.

vineri, 4 decembrie 2009

Preluata

Stiti ce scrie pe diploma lui Geoana? "Decat o diploma".

A, a aparut copilul pe care l-a batut Basescu. Il cheama Mircea Geoana.

joi, 3 decembrie 2009

Scleroza exista

Pentru prima data in viata mi-a placut CTP. Geoana e sclavul lui Vantu, Voiculescu etc.

N-am zis ca am sa ma uit la o dezbatere intre geoana + antonescu si basescu. Dar am reusit.

Du-te-n mortii ma-tii, am trait sa-l vad pe dinescu in galeria lui geoana.

A, da, basescu i-a futut o palma aluia.

Cu ce minciuni a venit geoana. 25000 de euro?

miercuri, 2 decembrie 2009

Pizda . Barbati cu pizda

Bai, m-am saturat. N-as comenta nici eu, dar nu ma lasa. Pur si simplu nu ma lasa. Mah, cand o sa dea cineva dovada de barbatie? Si ma refer aici si la colega-mea de la birou care voteaza "ca sa-i mai schimbam intre ei". Pe toti ii auzi "votez pentru schimbare". Toti voteaza "impotriva tiranului". "Impotriva lui Boc". "Pentru Iohannis". "Impotriva dictaturii".

Nimeni, dar nimeni n-are coaie. Nu vad pe nimeni sa raspunda direct la o intrebare. Toti te iau pe ocolite ca niste curve proaste, stii genul, "ei, ce sa fac, nu-l stii pe X cand e beat?? Nu puteam sa-l refuz". Ce, e o rusine? Va simtiti prost? E alegerea voastra, nu sunteti mandri de ea? Ziceti cu voce tare cand va intreaba cineva, DA, BA, VOTEZ CU GEOANA!

Culme

Ştiţi care-i culmea lui "decât"? "DECÂT OLEACĂ"!

Continuam

Tocmai mi-am dat seama ca mai dureaza mult pana am sa ma opresc din scris aici. Oamenii care nu m-au cunoscut niciodata si totusi imi inteleg mistourile valoreaza pentru mine mai mult decat greutatea lor in heroina. Exista niste insi care nu numai ca ma citesc, nu numai ca inteleg (ceea ce e ceva), dar ma promoveaza. Se stiu ei, nu-i zic acum ca cica plec la munca. Revin mai tarziu cu linkuri. In calitate de ins mai recunoscut pentru ce-a facut in sport decat pentru scris, chestia asta nu poate fi decat ceva misto.

Este foarte greu pentru cineva sa treaca peste o granita culturala. Sa accepte un alt sistem de valori. Sa nu mai fie ipocrit. Pe unul din canalele tv unde inca mai poti vedea chestii de bun simt - si ma refer la tvr 2, pentru ca la tvr 1 deja geoana s-a mutat cu catel, cu purcel mistret (da, e vorba de gusa) - vezi emisiunea lui Jamie Oliver, care-si baga pula-n toate cele. El are voie? TOTI avem voie. De sfanta adreea, luase cineva "bumbuane la copii" la birou. Si toti ma intrebau care-s mai bune. Si eu le spuneam pana s-au terminat si-am ramas cu alea proaste. "Pai de ce le spui???" Pentru ca sunt sincer, in pula mea!!!

Ok, asta, ultima, nu era neaparat ceva de apreciat si totusi unora le place. Ete de-aia va iubesc io pe voi. Ne mai auzim.

marți, 1 decembrie 2009

De ziua ta...

Ce-ti doresc eu tie? Sa te cucereasca Germania, evident.

PS: nu, Iohannis e roman, nu va bucurati.