miercuri, 20 februarie 2008

Politehnica: inca un loc condus de ingineri

ca politehnica e o parnaie cu program redus, stiam. ca regia e o Sodoma si-o Gonoree, stiam. the hard way. adica , ce mai poti zice cand te trezesti dupa un an jumate cu aceeasi femeie ca tre' sa te dai jos, la mihaela, cu nush' ce mecton si sa iei si pastile? va zic eu: colacele astea de veceu sunt niste curve!
dar sa ne intoarcem la ... care este.
azi aveam conferinta, de dimineata, la poli. ma rog, ceva cu premiat niste studenti etc. dupa ce c-a trebuit sa ma trezesc dimineata sa ma miros cu toti prin metrou, ajung acolo dupa un sfert de ora fata de ora de incepere si ghici: total 2 persoane, care se chinuiau la un calculator sa instaleze winamp, injurand.
"windows media player nu merge?" zic eu. evident, vroiam sa fiu politicos, si eu il fut in gura pe gates, monopolist ordinar.
se uita aia la mine ca la un student dat de ma-sa la 5 ani la scoala (heh, si p-astia i-a pacalit fatza mea). zic "nu trebuia sa inceapa la 9 jumate?"
"nu, la 10 jumate"
"pai si pe noi de ce ne-a chemat la 9 jumate?"
"cum adica de ce, ca sa fiti aici, de-aia!"
clar. omul se uita la mine, dar vedea o cireada de vite. il lamuresc: "invitatiile pentru presa cine le-a facut pentru 9 jumate, atunci?" brusc, nimeni nu mai stia nimic. mda. ba s-au plouat rau, se vedea pe ei ca gandeau ceva de genul "ba, da' asta n-a gasit si el un viol, ceva, de sta sa ne futa pe noi la icre?". i-am lasat sa insiste cu winamp, m-am dus in treaba mea. oricum, nu degeaba impart astia lumea cu studii superioare in intelectuali si ingineri...*

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dar tu ce esti, un umanist, adica un prost.

Cristean spunea...

dar tu sa sugi o pula de cal mort

Cristean spunea...

o pula de umanist