luni, 18 februarie 2008

sexul si slabirea

discutam recent cu o domnisoara de sex opus si mi-a zis ca tine cura de slabire. cand am intrebat-o cate kile are mi-a zis 45. hm.

acum, nu stiu altii cum sunt ,dar eu fac parte din categoria carcotasilor. asa am crescut de cand eram mic. pentru mine, plaja e locul ala unde femeile care ti se pareau bune se dovedesc muci. unde blugu' nu mai lupta cu gravitatia si te lasa amanet sa saliveze dupa tine numa' aia scapati recent din puscarie. unde tu, ca barbat, speri sa nu se faca topless. daca curu' arata cum arata, numa' copii mici facand bungee jumping cu tzatza lu' ma-sa pana in apa si inapoi n-ai chef sa vezi. unde descoperi ca singularul de la "vergeturi" e o utopie. unde iti dai seama ce prost ai fost. unde te razgandesti. unde in loc de obsedat devii alcoolic. mai zic? hai sa nu mai zic, cred ca v-ati prins.

problema: femeile fac slabire. in primul rand, stiu o gramada de barbati care ar trebui sa faca asta in locul lor. de ce? sa nu-mi spuneti ca tzoalele mai mici costa mai putin ca ma supar pe voi. fac slabire, cica, "sa arate bine". bun. bine ca am stabilit asta. si da, cineva a avut nesimitirea sa-mi zica ca asta nu are legatura cu sexul. promiti?

hei, ca sa nu revin la un mesaj mai vechi cand ziceam ceva de femeile "bune" si barbatii prosti, let's cut to the chase: atata vreme cat nu ai 180 in talie si nu-ti mai si scoti buricul p-afara sa lesin eu pe strada cand te vad, lasa prostiile, ca nu asta conteaza. invata sa te misti ca oamenii in pat, nu mai fi saltea. invata sa faci sex oral ca lumea si lasa foamea si alte prostii. si daca tot vrei sa faci ceva, fa miscare, poti sa faci foamea cat vrei, la plaja cand te dezbraci tot prastie esti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

doar sex oral?