duminică, 18 octombrie 2009

25.000 Euro loveste din nou

Din ciclul "cum ne mai fac prosti in fata politicienii nostri", azi (in fine, ieri), geoana cica o sa aloce un miliard de euro pentru aia care nu or sa-si poata plati creditele la banci. Asta ca premiu, sau cum? Ca suntem mintiti, se mai intampla. Toate ca toate, da' io unu' inebunesc de placere, ce mai, nu mai pot, imi dau drumu' cand aud ce planuri marete au nenorocitii astia cu banii oamenilor care muncesc in tara asta. Ba fac autostrazi suspendate sa ajung eu mai repede cu metroul la munca - se vede din ce partid de mincinosi ordinari vine oprescu. Ba dau 25000 de euro la toti care-au luat-o in mana prin strainatate (sau nu) - de parca io in ultimii 4 ani de munca as fi castigat banii astia. Hai ca ma duc si eu pana in Italia si ma intorc. Imi dati 25000 de euro, nenea, imi dati?

Ba iau din banii mei si-ai tai si a oamenilor care chiar isi platesc ratele sa dea la toti care n-au. Doua nume am pentru voi: Bancorex si FNI. Ambele, smenuri imense marca psd. Pentru Bancorex au apucat vreo doi sa faca puscarie, pentru FNI la fel. Dar banii, banii, prieteni, cam noi ii dam. Sau gata, stiu: nu-mi mai platesc ratele, ma las si de munca, ce pula mea. Si votez geoana. Si va las pe voi, astialalti, sa-mi platiti datoriile si somajul. De fapt, chiar acuma ma duc sa mai iau un imprumut, maxim, cat pot astia sa-mi dea. Si DUPA aia votez geoana. Ca sa fiu sigur ca nu ma razgandesc.

3 comentarii:

Adrian Ţiglea spunea...

ge-oana pur si simplu nu vrea sa castige prezidentialele. atat. ii ajunge statutul de fiu de securist. mai mult nu poate.

Cristean spunea...

hahahah, asa e, nu poate fi decat fiul tatalui sau. stii ceva, io cred ca nu mai poate scapa de inca o conditie: aceea de paiata in mainile mafiotilor din pesedeu. io cred ca minciunile astea pe care le zice nici macar nu le gandeste el, le insaileaza in spate aia care-l dau la produs, pestii lui.

Giusy spunea...

bai nene, astia au bani mereu pt toate. clar

dar niciodata nu ii investesc in ceva folositor :)... sau tu crezi ca mertanele alea s-au cumparat pe banii lor ?:))

fi serios :)....tot din banii poporului, pt ca ei isi iau lefurile tot din aia si pt ca ei isi permit sa aloce fonduri pt orice, fonduri din care procentul alocat pt ceva concret este de 10%....restul? te las pe tine sa ghicesti:p