luni, 26 octombrie 2009

Arad

Baa, frumoasa tara avem. Si cand zic asta, ma refer la partea aia dintre Portile de Fier si Orsova. Pe bune, cred ca e una dintre cele mai misto chestii care ni s-au intamplat. Si e si mai nelocuita, asa. Tare as fi vrut sa traiesc vremurile alea cand inca nu era bunicu-meu mare santierist mare. Am luat-o usor sambata spre Arad prin Timisoara, evident, 'meash pula-n metrorex, c-am pierdut trenul de dimineata. Zona de sud e una pe care recunosc ca o vizitez mai rar decat altele.

Ba, Aradul (care e in VEST) e MISTO. Pacat ca-i asa departe. Si ca pe drum descoperi ca si romanii au favele. La Craiova. Da, tata. Acolo inca se traieste ca-n epoca de stâncă. Vasluiul e cel mai sarac judet al tarii? Nu stiu ce sa zic. Boschetareala ca la Craiova, mai rar. Am vazut acolo niste coteturi facute din sacii in care se cara cimentul. Cred ca dupa fiecare furtuna aia tre' sa-si faca casa din nou. Revenind. Mi-ar placea sa ma mut mai in vest. Da' nu stiu cuuuuuuum!!!

PS: Am uitat sa spun, am fost la gala K1 Local Kombat la Arad. Apropo de meciul Mighty Mo- Morosanu, nu pot sa zic decat atat: romanii sunt niste idioti.

PS2: In tren, niste timisoreni, marii banateni, marii elitisti ai pulii mele, au bagat juma' de drum la telefon pe difuzor remake-uri de melodii de-ale lui michael jackson cantate de manelisti de-ai nostri.

8 comentarii:

Andrei Lefter spunea...

Ai fost in interes de serviciu sau in interes personal...?

Cristean spunea...

Am fost pentru gala K1. Am fost pentru un hobby, sa zicem.

sanshou spunea...

Eh elitisti pe naiba is mai tarani ca si noi crede-ma am avut gagica din zona si cam stiu ce le poate si duce capul. Fata de gala no comment.

Giusy spunea...

in concluzie ti-a placut Aradul ;)) si partea mai vestica a tarii fudule.

Ca sa vezi ca totusi asta nu e cea mai rea faza pe care o poti pati. Dimineata cand vin la sc, reusesc sa dorm pe tren 20 min. atat. pentru ca din ghioroc se urca enspe mii de prunci care mai de care mai fitosi si tine-te frate la menele. Telefonul si maneaua :)

Ei ce zici? preferi 20 de manele de pe 20 de mobile sau MJ remixat de pe unu?

Cristean spunea...

pula mea, prefer sa-i impusc pe toti sa am juma' de ora de liniste. da' na, asta inca se pedepseste la noi in tara. tre' sa mai am rabdare.

Unknown spunea...

ai trecut ma pe la relu?

Cristean spunea...

mda. avea earba numa' pentru el. niste nenorocitz.

Anonim spunea...

Bine ca ai mers tu la gala, iar eu, care sunt la o erectie de dinozaur de arad, n-am putut merge. :|