miercuri, 14 octombrie 2009

Coalitia monstruoasa

Stiu, e la moda sa fii antibase. Traim in romania si ma sugi. As fi vrut sa nu vorbesc de politica la ora asta, dar, din pacate, constitutia e constitutie si nu pot sa nu vad cum toata lumea o pune in ce pozitie vrea ea. Constitutia zice "un partid", nu "o alianta". Io n-am votat pentru pnl+psd. E o aberatie, un cretinism. Eu sunt pentru alegeri parlamentare anticipate. Asa nu se mai poate. Johannis n-are nicio vina, cred ca i-au promis aia marea cu sarea si-a cedat psihic. Eu pe Johannis il vad presedinte, nu prim-ministru. Toti care au renuntat la functia de primar au ajuns sa fie injurati in tara asta. In orice tara normala la creier, dreapta nu se aliaza cu stanga. Daca inca mai crede cineva in asa ceva. Numai la noi pnl a guvernat ani de zile sustinut de psd. Nu vad pe nimeni dintre "societatea civila" sau dintre "analisti" sa vada cu ochii mintii ce se intampla. Iar analizam declaratii in loc de probleme si iar venim cu reactii in loc de solutii. Toti si-au facut un scop din a-l da pe basescu jos de parca asta e rezolvarea la toate problemele noastre. Traim un moment mai aberant decat prevede legea.

2 comentarii:

Giusy spunea...

daca nu il prevede, il va prevedea:)).....totul e posibil la noi, si legi se pot face pt orice treaba normala daca un ministru sau un pula-hechi tine neaparat sa fie anormala ;)

Cristian spunea...

Bai eu unu as modifica constitutia in asa fel incat as scoate in afara legii unele partide. Sa ramana in "panama" doua. Unu de stanga si unu de dreapta. Si sa voteze poporu cum il taie capu`. Asta nu e democratie ce facem noi. Cred ca in ultimii 20 de ani, s-au facut astia experti in matematica, au facut de-a combinari si permutari de nu cred sa mai existe la ora actuala vreo coalitie care sa nu fi existat in Romania. SA VINA REGELE! Eu sunt pentru monarhie. Oricum nu e mare lucru, ca doar nu el va fi seful guvernului, dar e o schimbare benefica pentru noi. Tara asta a incaput pe mana unor hoti si tradatori.