vineri, 23 octombrie 2009

Doneaza un maidanez!

Apel umanitar (cine stie, poate o punem de-o campanie, de-o petitie onlain...)

Incepem cu "deci": bai tata, au calculat astia si cica un caine viu poluationeaza mai mult ca o masina adulta. Nu mai zic ca are nevoie de hectarul lui de pamant pe care sa creasca ce mananca el acolo. Pai io ca sa am hectarul meu tre' sa astept sa moara mama si juma' de familie. Mi se pare mie sau iar exageram? 150 de kile de carne mananca un ciobanesc pe an. Esti nebun/??Noi bagam o galagie de bani si timp in CAINI (si pisici) in timp ce copiii mor de foame in Africa.

Bai, io le dau dreptate alora cu studiul. Hai, in pula mea, sa mancam cainii, da-i dreacu' de caini. Te simti singur? Ia-ti un OM!!! Nu reusesti? Inseamna ca-i ceva in neregula cu tine. Da, stiu, am io o amica vegetariana care n-ar fi in stare sa-si manance bassetu'. Nicio problema. Deci (2). Io marsez la ideea domnilor cercetatori. Si propun asa: sa donam in scop umanitar cainii nostri pentru copiii din Africa. Daca va iubiti animalele, nicio problema, mai e timp, putem incepe cu maidanezii de la mine din Militari. Am numa' pe strada mea cat sa hranesc 2 sate adulte 2 saptamani!

6 comentarii:

Giusy spunea...

si in arad is destui:)) o sa se bucure africanii de ei;)) ii pastreaza pe post de pisici:)) ii culca cu ei in pat si la nevoie ii gatesc pe post de porci:p

Cristean spunea...

tu esti din arad mah? maine va fut o vizita la arad.

Roxyk_Stef spunea...

ce inima rea ai :)) nici mie nu-mi plac cainii... aia maidanezi...

Cristean spunea...

ma, si mie-mi plac, dar nu sa-i mananc. da' de foame...

Giusy spunea...

de undeva de langa arad mai exact....stau in arad numa cat sunt la sc;))

Cristean spunea...

n-are nimic, io oricum sunt maine acolo;)