joi, 1 octombrie 2009

Fosta

Pfuuu, bine c-am ajuns intreg de la evenimentul asta. 18 milioane m-a costat ultima intalnire cu firma aia, c-am facut accident pe drum.

M-a cautat o fosta. Nici n-o mai aveam in lista de messenger. M-a cautat sa ma anunte mandra ca s-a maritat. Din nou. Si ca are un baietel. Saracu'! Am mai scris despre ea, e aia care mi-a spus ca era maritata DUPA ce ne-am futat. Si care avea pareri si teorii despre orice. Gen "daca un om este iubit, el se va schimba". Sa mor eu??? Si care mi-a zis c-a divortat "pentru mine". C-o batea barbatul. Si care mi-a dat verde traind cu impresia proasta si gresita ca eu cred in impacari si-a sfarsit prin a alerga dupa mine. Deci a mai gasit un prost. Bai, sa nu mai aud ca barbatii sunt pretentiosi!

11 comentarii:

jane spunea...

ei, na. pai nici tu n-ai fost pretentios, daca e sa ma iau dupa scurta povestire... mai, mai, nu cunosti asa repede un om. plus ca poate s-a mai schimbat si ea...
chestia cu 'fostul/fosta' e mereu mai delicata, oricum ai da-o.

Cristean spunea...

a fost o chestie destul de scurta. cand m-am prins cum era de fapt, am incercat s-o schimb. da' mi-a dat papucii dintr-un pretext tampit, chestie foarte utila, avand in vedere ca m-a scutit de niste munca de convingere in care si-asa nu mai credeam. si nu, nu s-a schimbat, m-a luat direct cu "trebuie sa existe un echilibru in orice" si alte texte din astea tampite si bagate aiurea in context.

jane spunea...

chestia cu echilibrul nu-i asa de tampita. bagata intr-un context aiurea, poate deveni insa. ca toate lucrurile negandite/in exces.

Cristean spunea...

da' ce parere ai despre urmatorul enunt: "daca un om este iubit, el se va schimba". ca mi-am amintit. tot marca "fosta".

nevers spunea...

Eu cred ca are dreptate.

jane spunea...

adica el are ceva ce nu-ti convine, da' tu-l iubesti, si prin aceasta simpla 'actiune', el se schimba? pe el l-a intrebat cineva?

eu zic asa: omu' se schimba greu, iar atunci doar daca vrea (cu exceptii rarisime gen razboaie, etc). iar daca tu te lipesti de cineva cu gandul de a-l schimba, ai avut una dintre cele mai proaste idei din intreaga viata. ideea e sa te lipesti de om, iar nu de imaginea pe care o ai tu despre el/despre cum ar trebui sa fie acesta.

iar asta e un punct de vedere pur egoist, e o pierdere de timp sa incerci sa schimbi pe cineva impotriva vointei lui. iar mie nu-mi place sa pierd timpul.

Cristean spunea...

era vorba de un neam de-al meu, un nenorocit, de altfel. nici nu stia bine toata povestea si deja s-a apucat sa-mi zica mie teorii despre ce-ar face ea ca sa-l schimbe. numai tampenii, tin minte ca atunci mi-am dat seama ca era ceva in neregula grav cu gradul nostru de compatibilitate. asta, ca sa fiu fin.

jane spunea...

completare: asta nu-nseamna ca trebe sa cauti pe cineva croit fix dupa imaginea printului din capul tau. ca-i aproape imposibil sa gasesti asa ceva.
mereu vor fi chestii care nu-ti vor conveni la celalalt. ideea e sa fie cat mai putine neconcordante si cat mai multe potriveli. iar neconcordantele sa nu fie din alea esentiale (gen: poa' sa fie fat-frumos, ca daca-i rasist, mai bine stau eu singurica la mine acasa).

neconcordantele pot fi atenuate, da, insa doar daca vor amandoi. chestie de iubire si respect.

ti-ai gasit subiect bun de dezbatut :D

Cristean spunea...

perfect de acord cu tine. problema e ca de multe ori n-ai rabdare. urla hormonii in tine, te simti singur si uite-asa te bagi in relatie sa nu zici ca nu te-ai bagat, cu cineva care nu merita. sau poate merita, dar nu ti se potriveste.

jane spunea...

yep, si la faza cu hormonii, si la faza cu 'poate merita, dar nu ti se potriveste'. din fericire, fiecare din cele de mai sus au fost tare scurte :D

acum e bine insa.

weekend tare frumos!

Cristean spunea...

si tie