marți, 20 octombrie 2009

Generalizare

Ba, am un amic, un ordinar. Cum te cunosti mai bine cu el, ai pus-o. Incepe cu niste glume de cacat de-ti vine sa-l omori. Genul de om care te face sa inventezi injuraturi noi. Cum nu esti atent, iti baga degetul in nas, in urechi, te trage de par, iti da castane pe neve, ce sa mai. Am uitat sa mentionez ca are 31 de ani. Visul lui ud e sa futa o femeie in cur cu făcăleţu'. Sa ma ierte toti oierii educati, da' daca asta canta rock, Kurt Ciobain il chema. Norocul meu e ca ne vedem destul de rar. Si cred ca si al lui.

Partea cea mai distractiva e ca omu' e cam cel mai cu succes la femei ins pe care il stiu. Moama, prima data cand il vezi, are o morga in el, e asa afectat, serios, distins, iti fute cate-o tacere din aia inteleapta de zici ca nu-i adevarat. Mai toate femeile cad pe spate cand vad atata prestanta. Eiii, da' dup-aia sa te tii. Daca-ti plac momentele penibile, stai pe langa femeile lui, sa vezi cum cedeaza alea psihic si-ncep sa-l faca taran, badaran si-n toate felurile in public, ca mahalagismul e boala grea, ereditara si, se pare, contagioasa.

Si-atunci cazi foarte usor prada tentatiei sa zici ca femeile-s proaste. Serios. Bine, unii ar zice ca e si rezultatul frustrarii, gen "aha, cu ala vrei, curvo! Las' ca vezi tu ce teapa te asteapta, proasto! O teapa cat un făcăleţ!". Da' cunoscand mai bine situatia, nu poti sa nu remarci cat de repede se arunca unele fix in... relatie fara sa studieze un pic problema. Pentru mine deja e subiect de amuzament. Mai nou, omu' a ajuns un pic dominat. Schimbare de situatie! Am sa va tin la curent.