marți, 6 octombrie 2009

Text politic

"Nu, mah, nu, n-are sprijin afara, nu e vazut bine nicaieri, e praf..."

"Angajamentul perpetuu al acestui Guvern faţă de domnia legii nu poate să slăbească şi sunt convins că nu o va face. Aş vrea să mă folosesc de această oportunitate pentru eforturile neobosite ale preşedintelui Băsescu şi ale colegilor săi pentru a rezolva greva magistraţilor. Fără o justiţie dezinteresată şi funcţională, legile nu sunt mai mult decât vorbe goale. Reconfirmarea în funcţie a Laurei Kovesi demonstrează angajamentul de a-i responsabiliza pe cei care deţin puterea. De asemenea, numirea prietenei noastre Alexandra Gâtej demonstrează că dorinţa de a avea pe cineva care înţelege cu adevărat afacerile. Două femei remarcabile - vă mulţumesc, domnule preşedinte" - Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucuresti.

O mare proba de sut in testicoaie pentru toti ciocoflenderii care se uita-n gura la al' de laptop-man sau de ciutacu si chiar cred ca base nu are sprijin din vest. Enjoy! Pentru ca habar n-aveti sa distingeti intre un ziarist, un analist, un politician sau florin chilian. Va spun eu, aia de la chestiunea zilei sau cum s-o fi chemand nu mai sunt analisti sau ziaristi de mult. Sunt politicieni. Si daca puneti botu' la tot ce zic politicienii, sorry, atunci ii meritati.

6 comentarii:

eadono spunea...

de parca nu ai mai auzit declaratii politice pana acum..asta iti spune tie ca base are sustinere afara?? ma faci sa rad cristinele tata..

Cristean spunea...

bai, macar are sustinere pe justitie, e si asta ceva. pe politica internationala in secunda asta nimeni din regiunea noastra n-are niciun cacat. poate transnistria, ca are sustinere de la rusi. da' pe restu' ne-au abandonat oricum aia din vest ca nu vor sa se certe cu ivan. io stiu ca tie nu-ti place base si e ok. dar teoria asta cu lipsa sprijinului de afara nu sta in picioare. nici csm nici parlamentul n-o vor pe kovesi. da' uite ca securistii de acolo si din parlament au luat-o in mana printr-o masura pe care americanii o sprijina.

Giusy spunea...

cred catoti ne-am saturat de ceea ce se intampla in tara asta.....insa unii chiar si dupa atata vreme inca mai pun botul la cuvintele si promisiunile politicienilor....botanisti idioti, ce sa mai...

degeaba se chinuie superbase sa facaceva in tara asta, ca nu are cu cine se pare

cred ca treptat ne vom conforma si nu vormai fii greve, deoarece cea mai tare greva va fi revolutia(inca una) si atunci poate se va alege ceva de noi, chit ca si de pasul acesta ma indoiesc :)

Cristean spunea...

revolutie?:))) la noi, nici cand a fost revolutie n-a fost revolutie.

Giusy spunea...

atunci macar o tentativa sa fie :))

Cristean spunea...

pai da, dar de data asta sa avem grija sa nu ne fure careva tentativa din nou.