luni, 7 decembrie 2009

Idee de afacere

Cica toti se plang ca dom'le, si-au anulat multi voturile. Chiar nu inteleg de ce va mira. La ce optiuni aveau, ce dracu' sa faca, le mai lipsea sa puna pula pe buletinul de vot, vorba lu' piticigratis. Care idee ma duce cu gandul la ceva genial, evident, dar trebuia sa va dati seama ca urmeaza ceva genial, ca de-asta scriam eu aici si cititi voi acum. Io mi-am anulat votul o data. Atunci cand au ajuns in turul 2 vadim cu iliescu. Si mi-a parut rau ca n-am avut si un pix la mine.

Pai buletinele alea de vot anulate sunt o comoara, m'!: scot o carte. O carte cu ce-au scris atatea mii de oameni pe buletinele alea. Voi va dati seama ce e acolo? Toata intelepciunea poporului roman. Tot ce s-a transmis mai cu patos din generatie in generatie. Nu mai zic ce concurs de desen ar putea iesi cu tot ce-au desenat aia. Concurs de desen pentru adulti. S-ar vinde ca painea calda, lasati-ma dracului cu Tonitza! Dati-va seama numai cate injuraturi noi ati putea afla. S-ar putea face statistici, s-ar descoperi cele mai frecvente injuraturi, cele mai populare organe, pozitii si membri ai genealogiei... Un bestseller, clar!

Parca si vad criticii: "o capodopera a sinceritatii. O calatorie introspectiva in sufletul unui popor. Un drum initiatic, de fapt, ce zic drum, o autostrada initiatica..." Mai tre' sa aflu cum ii conving p-astia sa-mi dea buletinele.

Un comentariu:

cu_pluta_pe_pluto spunea...

.....and the PULLI-ZER goes toooooo.......Cristean,for the colouring book:"O calatorie introspectiva in sufletul unui popor"