marți, 8 decembrie 2009

La rece

Bon, acum, in mare, s-a terminat. A ramas numai ciuda unora, usurarea altora, indiferanta a 40% dintre romani si titlul de pe prima pagina tinut 3 zile tamp de realitatea pe site, ceva cu FRAUDA.

Nu poti sa zici ca ai castigat ca romanii au votat si dup-aia sa zici a doua zi ca a fost frauda. E ca si cum te-ai imbata cu apa rece si dimineata te-ai ruga de pisica sa nu mai tropaie. E vina ta, nu a ei. Oricum, miroase tare a strategie si a teatru ieftin, cred ca stiau cu totii cu mult timp inainte cine castiga, restul e vrajeala si regie pentru ca PSD are nevoie de ceva timp sa iasa din corzi si pentru ca relatia inca buna cu mogulii face posturile tv sa se uite-n gura lor ca la sfintele moaste.

Nu poti sa ii reprosezi unui om care a plecat din tara din cauza lui Nastase ca n-a votat PSD. Nu, expatii nostri au avut in primul rand curajul si sila suficient de mari incat s-o taie din locul asta de cacat. Faptul ca Romania e un loc de cacat iar tu recunosti asta e o proba de caracter si de simt al realitatii. Numai tradatorii ordinari care au ramas aici ca sa fure de unde nici hotii nu mai cred ca e ceva de furat te pot acuza de prostie in cazul asta. Exact, la tonomate ma refeream. Care m-au injurat de mama, tata si frate, oameni care au bun simt mai mult decat toata familia oricarui angajat la turnatori ordinari la securitate va avea vreodata.

La ce sa ne asteptam? La un guvern de sacrificiu care va lua niste masuri foarte nepopulare printre prietenii nostri angajati la stat. Partea misto e ca vom avea un guvern. Poa' sa o puna prim-ministru si pe Ridzi, parlamentul o va vota ca sa nu cumva sa-si piarda locurile alea caldute acum, de sfintele sarbatori. Partidele care au pierdut isi vor schimba sefii cu altii la fel de tampiti iar o parte din membrii lor de mare angajament vor mima independenta pentru a sustine PDL. Si dintre ei sigur vor si ministri, doar am zis ca e guvern de sacrificiu, pe cine vreti sa puna basescu, pe fiica-sa?

2 comentarii:

Ame Libre spunea...

ce spuneai de frauda?! intr-o sectie de votare din Gl procesul verbal semnat de toti membrii comisiei pleaca cu 210 voturi in plus pentru Geoana, iar la BEJ procesul verbal ajunge cu doar 184 de voturi in plus.
Explica!!

Cristean spunea...

ce pula mea sa explic. TOTI au furat!!! de-asta ma mir.