vineri, 11 decembrie 2009

Nu poti

Azi, un senator PSD a fost retinut de DNA. Hrebenciuc: "nu poti lua un senator de pe strada ca pe ultimul borfas." Asta denota cam care-i mentalitatea politicianului roman. "Pai ce pula mea, io-s ca restul lumii?". La noi, puterea inseamna sa controlezi banul public si justitia. Adica sa furi si sa nu te pedepseasca nimeni. Sa fii mai egal ca altii. De-aia ma bucur cand mai trece cate un smecher din asta pe la procuratura. Imi da sperante, ma intelegeti.

PS: Curtea Constitutionala a acceptat sa se verifice din nou voturile nule. Nu inteleg de ce PSD-ului nu-i vine sa creada ca lumea si-a anulat votul, dat fiind intre cine si cine avea de ales in turul 2.

4 comentarii:

cu_pluta_pe_pluto spunea...

mah,pe mine daca ma cauta si imi zice vreunu sa imi corectez votul il bag in......si anume...mama lui

Anonim spunea...

sa se cumuleze si sperantele mele...

Anonim spunea...

il ascult pe "domnul"respectiv la realitatea care declara ca abuziv a fost ridicat ca e victima expunerii nefaste in presa.nu stiu daca ai avut ocazia sa-i vezi fata dar arata ca un borfas.nu ii plang de mila

Cristean spunea...

nu e neaparat vorba de fata, ca poate si eu am fata de hot de posete, dar asta nu ma face vinovat de nimic. reactia celorlalti arata cat de important e, de fapt, omul. s-ar putea sa aflam in curand lucruri mult mai grave. trebuia sa fac comentariul asta mai demult, pentru ca unele chiar s-au aflat.