joi, 24 decembrie 2009

Opinie

Intr-o discutie in care incercam eu sa-i explic cuiva de ce nu cred eu ca badea e jurnalist - si am ajuns departe, i-am explicat ca rex hunt e de 100 de ori mai jurnalist ca badea, am ajuns si la democratie si ce inseamna presa si statul de drept etc.

Daca n-ar fi gandit asa cum o face, mai ca l-as fi bagat pe badea la jurnalism de opinie. Dar stim cu totii ca n-avem cum. Dar pentru ca traim in romania si aici devii tu insuti o stire cand apari prea des pe la televizor, desi nu meriti, am putea sa-l bagam la jurnalism de stiri: badea dezbracat cu pene in cur. Asta-i stire? Poate pentru aia care au fetisuri cu pene in cur. O stire ar fi fost o pasare cu badea in cur. Aia da stire.Dar am un exemplu si mai bun: nici carcotasii nu fac jurnalism, in opinia mea.

Cat despre jurnalismul lui badea, cred ca ai nostri conducatori au inteles libertatea presei gresit: cineva care isi trage cu parerea despre politicieni si autostrazi in gura mare iarna, noaptea, dezbracat si cu pene pe cur in centrul orasului n-ar trebui sa aiba emisiune la televizor, ar trebui luat cu politia si dus la un control psihiatric. Pai asta-i opinie? Opinii a avut doinea cornea cand era sanatoasa la cap si nu vota cu geoana.

5 comentarii:

Giusy spunea...

ai ceva personal cu badea sau pur si simplu esti revoltat ca o fost facut jurnalist? :))

Cristean spunea...

sincer, am ceva cu idiotii care l-au votat. si cu cristina, aia din reclama de la vodafone.

Anonim spunea...

la multi ani, cristi, si craciun fericit:)

Cristean spunea...

la multi ani, dane, si un an nou mai bun!

Anonim spunea...

iti impartasesc parerea despre badea,eu una il consider un "pulifrici".