joi, 3 decembrie 2009

Scleroza exista

Pentru prima data in viata mi-a placut CTP. Geoana e sclavul lui Vantu, Voiculescu etc.

N-am zis ca am sa ma uit la o dezbatere intre geoana + antonescu si basescu. Dar am reusit.

Du-te-n mortii ma-tii, am trait sa-l vad pe dinescu in galeria lui geoana.

A, da, basescu i-a futut o palma aluia.

Cu ce minciuni a venit geoana. 25000 de euro?

11 comentarii:

Ame Libre spunea...

Vorbeşti serios cu palma??
Detaliază, te rog!!

Cristean spunea...

nu i-a dat un pumn, i-a dat o palma. da' nu se compara cu palma pe care ne-o da noua geoana.

Ame Libre spunea...

Sunt mai grea de cap. Băsescu i-a dat lui Geoană o palmă?
Era dezbatere nu seară de Local Combat. Încă mai crezi că Băsescu nu e violent?

Cristean spunea...

Din partea mea, sa fie violent, dar nu cu mine. Glumesc. Serios acuma, a jurat ca n-a dat cu pumnul in copilul lu' mos craciun. Nu ca n-a dat deloc. Ceea ce e tipic romanesc. 84% din romani altoiesc copchii.

Partea proasta pentru geoana este ca mai putin de 84% din romani s-ar duce noaptea la vantu acasa dupa ce au declarat cu o zi inainte ca e un om malefic si ca ar schimba procurorul general al romaniei dupa ziua in care cel mai important martor in procesul lui ar fi arestat.

Pe limba pesedistilor si-a penelistilor: nu, geoana nu e mafiot, e prieten cu mafiotii, se viziteaza noptile acasa. Inca mai crezi ca geoana e cinstit?

eadono spunea...

ba a fost de un penibil iesit din comun...ceva de vis pentru OTV,Romantica si B1..Base se jura ca nu a dat cu pumnu in fata sau plexul pustiului...da nu a zis daca ia dat un picior un mufa sau un cap in gura.Geoana mesteca niste promisiuni ca face si drege ..apoi sare Base la gatu lu Geoana ca ce cauta el la Vantu acas noaptea...ba poate se duce si el la fetite la Vantu aacas...amandoi niste penibili..

Adelcika spunea...

Abia astept sa se termine si cu alegerile p..dii si sa putem sa ne vedem in continuare linistiti de Romanica noastra - tara in care totul este posibil...

Ce va asteptati..?! Asa cum mai spuneam - HAI LUXEMBURG!

gabi_p spunea...

eadono are dreptate, E absolut firesc ca un (posibil) viitor presedinte al rromanicai sa mearga unde vrea pusca lui, la orice ora, sa se relaxeze la o felatie in gura. Faza naspa e ca, de regula, sluga vine la stapan. You got it? If not... go geonele, go!
p.s. cine executa felatia se subintelege, ca... mde, are tara petrol.

gabi_p spunea...

pana una alta:) mai sunt cateva minute si eu vad mare tristete in tabara comunisto-hotista:p

Cristean spunea...

se pare ca pesedeii au cam luat-o prin gurita. ca tot ziceam de felatiune... da' e bine, in pula mea, nu mai tre' sa-i platesc io somajul lui badea.

Ame Libre spunea...

nu a zis nimeni ca e cinstit. Arata-mi tu mie politician cinstit si promit ca ma calugaresc. Scuze de lipsa diacriticelor,dar nu sunt la calculatorul care trebuie

Cristean spunea...

Bine, asa putem spune ca niciun om nu e cinstit 100%. E vorba de cine crezi tu ca te minte mai putin. Sau mai frumos.Pana la urma, cam asa alegi si-n viata, nu numai la vot.