vineri, 25 decembrie 2009

Urari

Am primit niste mesaje din astea de sarbatori. N-am raspuns, in general, pentru ca fiind foarte credincios si fiind vorba de o sarbatoare mare, zilele astea m-am autoflagelat in semn de protest ca evreii l-au ucis pe tizul meu, m-am rugat si am citit din biblie. Merge? Merci. Vor urma alea de anul nou, probabil. Pentru ca cine stie cand mai scriu, va fac urarile de pe acum ca sa scap de voi.

Va urez mai putine vesti proaste si mai putina paranoia. In 2010 nu ne va lovi meteoritul pentru ca e boc prim-ministru si nici n-o sa murim cu totii de foame pentru ca vor fi disponibilizati niste functionari (foarte prietenosi, cooperanti si saritori, de altfel) ca aia de la primarie. Va urez mai putina aglomeratie, chiar daca pentru asta va trebui sa omoram niste oameni.

Nu va urez impozite mai mici pentru ca sunt realist, cred ca ati vazut deja proiectul de buget. Nu va urez mai putin spam, ar insemna sa nu mai folositi mailul si sa ma stergeti si pe mine din lista de messenger. Nu va urez mai multe zile libere, v-am explicat ca nu e cazul. Am sa inchei cu un citat. Da, eu inchei cu un citat. Dar hei, macar nu e din octavian paler. In 2010, ori muriti toti, ori traim toti! La multi ani!

2 comentarii:

LaMargineaNoptii spunea...

sa ai un craciun grozav si tu! numai de bine!

nevers spunea...

La multi ani si, numai de zile perfecte, sa ai parte!
(wow!am "bless" la verificarea cuvintelor.e chiar frumos!)