marți, 22 decembrie 2009

V-ati cretinizat cu totii?

Ca romanu' e obisnuit sa-si bage votul in cur deja stim cand ne uitam cine ne conduce. Da' azi am vazut o chestie care m-a socat prin prostia ei sinistra. A ei si a alora care au comis-o. La premiile pentru romania sau cum s-or fi chemand chestiile alea de la realitatea, la categoria jurnalisti a iesit pe primul loc mircea badea. Bai baieti. Mircea badea o fi pe primul loc la multe chestii, gen preferintele unor retarj.

Dar problema mea e ca in general n-ai cum sa iei primul loc la ceva ce nu practici. E ca si cum io care fac taekwondo as participa la un concurs de motociclism si aia mi-ar da medalie pentru sarituri cu schiurile. Nu functioneaza asa. Badea NU e ziarist si NU face presa. Prostia cea mai mare e a organizatorilor, oricum. La categoria sportivi - na, v-am mai spus, romanii habar n-au ce e aia vot a iesit pe primul loc adrian mutu. N-au mai zis la ce sport, poate la 100 de metri linie.

Ei, la sportivi, organizatorii au schimbat decizia publicului si-au dat locul I lui Dragulescu si lui Bute. Dar la jurnalisti au lasat asa. Un trust de presa credeam ca trebuie sa stie mai bine de atat. Acum incepe sa aiba logica faptul ca dau faliment. A, sa nu uitati sa cititi programul de guvernare, sa vedeti ce va asteapta anii urmatori.

6 comentarii:

Unknown spunea...

pai daca e bun, de ce sa nu castige locul intai? cu coronita :P

Giusy spunea...

ba...problema e ca nu stiu jurnalism si is cam paralel cu cine ii si cine nu ii jurnalist. dar la capitolul sport, meritas a ia premiu Mircea sandu....sa se ridice de pe patul de spital:)) si asa becali ii face declaratii de pe acuma, cu gandul ca poate ii trec mai iute simptomele pe care le mai are de dupa operatie :-"

Cristean spunea...

lasa ca si idiotii aia de la gsp l-au facut antrenorul roman al anului pe dan petrescu dupa care si-au amintit ca anul asta mircea lucescu a castigat cupa u.e.f.a....

Adelcika spunea...

Bai Cristean, de cand papadia mea ai tu timp si putere de uitat la irealitatea si gesepeu? Asa-ti trebe, vezi?!?!

Unknown spunea...

mai bine uita-te la antene, sa te mai destepti si tu :P

Cristean spunea...

pai ma uit, ma. ma uit critic, la fel cum ma uit si la ailalti, la fel cum ma uit la b1tv cum il saruta in cur pe basescu. da' lor ce sa le fac daca ii au pe stan, gadea, badea si ciutacu? e un careu foarte nefericit.