miercuri, 10 februarie 2016

Ce animal te reprezintă?

Iar mă distrează lumea cu panica ei că o o urmăreşte guvernul pe net. Asta, în timp ce mă uit pe telefon, unde de două săptămâni tot primesc reclame în germană, că de la nemţi m-am întors. A propos, am fost în Germania şi ghici, nu prea am văzut arabi sau africani. Pe bune. Mai mult, am umblat noaptea prin Frankfurt cu cinci femei după mine, destul de beţi toţi şi nu a încercat nimeni să le violeze. Am să revin pe tema asta. Până atunci, zic următoarele: numai infractorii ar trebui să-şi facă probleme că-i urmăreşte guvernul, serviciile şi cine mai ştie cine.

Mai ales, repet, mai ales în următoarele condiţii: pui tag prietenilor tăi pe la poze pe fb?; faci "teste" IQ sau de cunoştinţe generale pe net?; tot la poze, aşa-i că scrii unde le-ai făcut? Păi, ţi-ai cam dat cam toate datele relevante despre tine singur. Mai drăguţ, le-ai dat şi nici măcar nu ştii cui şi ce-o să facă cu ele. Îţi zic eu ce: bani. Tot mai des auzi câte un caz de escroc wannabe prins de ăştia că încearcă să şantajeze femei cu poze cu ele goale, pe care ele cu mânuţele lor le-au trimis. În schimb, le e frică de guvern, domnule castor.

Dar preferatele mele, mai noi şi fix din aceeaşi categorie "dau tot la toţi despre mine, inclusiv poze în pula goală unora care poate-s minori, dar eu n-am de unde să ştiu, par adulţi, important e să nu îndrăznească securitatea să se intereseze de soarta mea " sunt noile joculeţe de pe facebook: ce regină a egiptului ai fost, ce personaj de film şi se potriveşte, ce prieten on-line este jumătatea ta perfectă şi, bineînţeles, ce animal te reprezintă. Păi, dacă l-ai jucat şi pe ăsta, ultimul şi încă te temi de guvern, îţi răspund eu: un animal prost.

Niciun comentariu: