duminică, 6 aprilie 2008

Ce inseamna sa fii curva?

Am primit recent niste comentarii la pozele de pe un site social si-am fost pus in situatia delicata de a-i explica prietenei mele de ce cred eu ca fata care le-a pus mi se pare cam curva. Poate nu e. Nu stiu, am zis si eu. Ce inseamna, pana la urma, sa fii curva? Multa lume zice ca inseamna sa te futi mult.
Heh, mai demult faceam un sondaj printre prietenii mei. Le puneam o singura intrebare: "te-ai casatori cu un star porno?". Prietenii mei, deschisi la minte, de altfel, ciudat, au incercat s-o scalde, mai multi dintre ei. Am inteles pana la urma, s-ar fi casatorit cu ea O DATA. Asta inseamna, ca sa citez pe cineva, ca inca traim intr-o lume traditionalista, cel putin noi, romanii, am prins o data o discutie in metrou intre un american si un roman. Americanul ii explica romanului ce misto e sa... dar mai bine nu va spun, ca sigur ati face fatza pe care a facut-o romanul. Deci ai dreptate, Adeena.

Revenind. Am fost si eu intrebat ce-as face daca as afla ca prietena mea a trecut pe la nu stiu cati barbati inainte de mine. Am raspuns ca depinde dupa al catelea copil am fi. Nu cred ca are vreo importanta cu cati sau cate ai fost inainte, este absolut irelevant, zic asta gandindu-ma la chestiile prin care am trecut eu in viata si la ce fel m-ar privi idiotii astia daca as fi femeie. N-a mers, nu e vina nimanui, s-a intamplat, ne-am placut, ne-am combinat, ne-am culcat, dupa un timp ne-am despartit, asta e, ce sa fac? Sa ma spanzur?

Si aici intervin preferatii mei. Lumea asta proasta cu vieti perfecte si cu aceeasi relatie din liceu de cand erau virgini si care zic ei ca au o relatie perfecta si totusi nu-si pot explica de ce arata la 25 de ani ca la 45 manca-mi-ar pula, dar care isi trag cu parerea: aia-i curva, ala e curvar, desi ei habar n-au ce inseamna sa-ti dea persoana pe care o iubesti si pe care nu ai inselat-o si nu i-ai gresit cu nimic o boala cu S.

Si-am sa vin cu un exemplu. In facultate, la un chef, mort de beat, m-a trezit un coleg: vrei sa te futi? M-am dus in camera cealalta unde el si cu inca un amic faceau sex in grup. Cu o fata, evident. Am fumat o tigara, m-am dus, am borat si m-am culcat la loc. M-am mai intalnit cu fata aia. Intamplator sau nu, am aflat ca era model in viata pentru multe fete mai tinere ca ea (pentru invatatura, evident), inclusiv pentru prietena mea de pe atunci. Misto, nu? Ei, cu fata asta nu m-as casatori. Nu, pentru ca atunci cand s-a intamplat episodul, ea avea prieten si nu era niciunul dintre aia trei baieti de acolo.

Si aici vroiam sa ajung. Nu conteaza cat si cu cine te culci. Nu conteaza de cate ori si in ce pozitii si in grupuri de cati. E viata ta. Dar nu fa pe nimeni sa sufere. Nu-ti bate joc de altcineva. Nu te baga in relatia altora, nu te culca cu lume combinata. Nu insela. Pentru ca atunci am sa te fac curva, ca pe fata de pe site.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare blogul si interesanta opinie...totodata adevarata tine-o tot asa

Anonim spunea...

ai şi tu dreptatea ta
te respect pentru că ştii să respecţi

Anonim spunea...

fiecare cu parerea lui ... daca cineva te jigneste, jignindu-l inapoi te lasi la nivelul lui si nu e chiar indicat . fata e curva , ok baiatul ce e? as vrea sa fie gasit un termen si pt baieti la capitolul asta .
as vrea doar sa subliniez faptul ca eu am viata mea , tu pe a ta , el pe a lui , ea pe a ei, si fiecare avem dreptul de a alege...si cat timp ea alege si nu judeca pe altcineva nu vad de ce altcineva ar judeca-o si i-ar pune o eticheta ? in loc sa ne uitam la curve si etc .. mai bine ne-am uita la pedofili , la oameni violenti, la criminali ...

Cristean spunea...

pai ne uitam. si la curve si la etc si la pedofili , la oameni violenti, la criminali... in fiecare zi, pe toate canalele tv.

DaFa spunea...

Prietena mea e o curva:-??

DaFa spunea...

adica fosta prietena

Cristean spunea...

de ce sa te minţesc, nu stiu. depinde. da' un lucru stiu: daca macane ca o rata, de obicei e rata, nu gaina.

Anonim spunea...

Muie cacatilor , muie ratatilor , urasc babele, muistilor , vagaboantelor , pishamash pe capu vostru :)

Anonim spunea...

e destul de ciudat pt ca doar femeile(fetele)sunt considerate curve,de exemplu atunci cand un barbat afirma ca a fact sex cu ....sa zicem 3 tipe,barbatul mereu e destept si e felicitat,femeile insa...sunt curve,TOATE...:))cel mai des motiv de despartire pe ca il poate inventa un barbat suna cam asa:``te iubesc...dar vreau sa ne despartim pt ca esti O CURVA``cu toate ca barbatu stie ca nu e asa,astia is barbatii,eu deja m-am obisnuit cu ideea..in fine..important e sa respecti si sa nu inseli persoana de langa tine care poate chiar te iubeste cu adevarat...:)

Cristean spunea...

vezi ca m-am mutat. www.samoreu.com

Creatza :-* spunea...

Ma fratilor , a-ti luat`o razna sincer ! A-ti inebunit de tot ! Doamne mare ti-e gradina ta si mult sunt prosti in ea ! Unii din voi au dreptate dar unii spuneti numai aberatii , va faceti de ras ! Ce dracu e aia “curva” dar “tarfa” ?? E o diferenta de la cer la pamant ! Dar voi nu stiti sa faceti diferenta. Curva e o femeie care se fute cu toti pe bani , o femeie care isi inseala barbatu/iubitu cu altu si ii mai cere si plata. Aceasta femeie merita pedepsita cu moartea dar la democratia din Romania fiecare face ce vrea. In schimb tarfa e o femeie care se fute cu mai multi, si e normal. Odata ce te lasa iubitu/batbatu doar nu o sa ramai singura toata viata , te futi cu altu ca na , nu ai de ales. Tarfe sunt 90% din femei. Si a fi “tarfa” nu e ceva rau spre deosebire de “curva”. Si odata si odata si cea mai cuminte fata va devenii tarfa , spre deosebire de curva care doar alea psihopate sunt . Si prostituata e tot un fel de curva care ii nenoroceste pe saracii barbati. Cu toate ca sunt fata dar le dau dreptate baietilor cand zic : “Toate`s la fel!” Deci , informati-va si voi inainte de a spune ceva ca poate fi o aberatie. Conceptiile voastre mintale sunt prea slabe pentru secolul al XXI-lea. Numai bine , si o seara cat de placuta!

Cristean spunea...

@ creatza - as vrea sa ne cunoastem mai bine :p