vineri, 16 octombrie 2009

Ziua mea

Bai, cica-i "ziua mea de nastere". Acuma, daca stau sa ma uit in buletin, nu m-am nascut chiar astazi, m-am nascut acum fix 31 de ani, "pe la culesul merelor", vorba bunica-mii, stiti voi, aia care voteaza cu crucea. Mah, inca n-am ajuns ca ea, e bine. Bon, deci am stabilit ca nu m-am nascut azi. Urmatoarea pe lista de chestii incorecte politic este notiunea de "ziua mea". Pai cum adica ziua ta, ar zice ceilalti 15 catralioane 800 de infinite de insi nascuti tot pe 16 octombrie. Sa nu mai zic ca multi dintre ei is asa de bogati ca probabil si-ar permite chiar sa cumpere ziua asta cu totul, ca asa zic aia de la Forbes, ca cei mai multi insi din topul Forbes 500 sunt nascuti toamna. Hm, la mine nu se vede, la banii mei parca-s nascut noaptea, in pvla mia.

Asa. Deci, am stabilit ca nu m-am nascut azi si ca nici nu e ziua mea. Si totusi, ceva se intampla azi, nu? Asta, ca tot ne-am uitat in buletin. A, da, gata, stiu: astazi este ANIVERSAREA zilei mele de nastere. Pai, daca-i aniversare, tre' sa bem, nu? Atunci, va anunt pe aceasta cale ca accept donatii. Si ce se mai facea de ziua ta? A, se "tragea linie". N-am curaj sa fac asta ca risc sa transform aniversarea intr-o comemorare. Si mai era ceva. Sa-ti pui dorinte. Io de ziua mea imi doresc sa fiu mai inalt. Mai inalt financiar, evident.

8 comentarii:

ioana spunea...

la mulţi anuşi, deci.

Cristean spunea...

sper ca nu. maxim, la multe vaginuri:P
merci!

Raluca spunea...

La multi ani :) Om vedea noi ce facem cu restu' :)

Anca spunea...

A, pai lamultiani, mai draga!

jane spunea...

la multi ani, cristean! sa petreci intregul weekend! (io as zice ca blonda ti-e suficienta, ca parca-ti era draga tare)

Giusy spunea...

La multi ani!! mai baieti....sa traiesti plin cu bani :))


app de treaba cu malaiu, cine te opreste sa cresti financiar? :-/ nu ai observat ca spargatorul de banci e o meserie cautata? :)) si se si plateste bine b-)

Olivia spunea...

Stimabile, la multi ani si potenta..inclusiv financiara. Tin sa te anunt pe aceasta cale ca eu am beut (hic) ieri pentru tine...si pentru ca-mi esti drag, am servit pe masura ..sau cu masura..nu-mi amintesc exact ;)

nevers spunea...

“Tragi o linie in mijlocul unei foi de hartie, scrii in dreapta ce doresti de la viata si in stanga ce ar trebui sa faci ca sa dobandesti ce iti propui… Doresti dorinti… Aceasta e adevarata invatatura: inveti ce nu stii, ce nu esti in stare, ce ti-e interzis de natura. Si ca intotdeauna e mai mult de taiat decat de scris.”