miercuri, 12 mai 2010

Jos josul!

Criza. Asa e, suntem in cacat. Si ne putem afunda si mai tare. Dar nu-i nicio problema, pentru ca lumea are solutia. Toata lumea stie cum putem rezolva situatia, toata lumea are harta iesirii din marasm. Nu e o solutie, e un panaceu, ce mai: nu va mai fi criza, salariile si pensiile nu mai scad, autostrazile se vor construi singure, Bianca se va impaca cu Bote, Michael Jackson va invia, iar Romania isi va relua locul binemeritat in centrul civilizatiei umane care, se stie, se gaseste undeva la curbura Carpatilor. Cum? Simplu: Jos Basescu!

Pun pariu pe o mie de marci ca platforma electorala "jos Basescu!" pe care se merge acum, daca se schimba, sa zicem, si guvernul, si presedintele, se va transforma in programul de guvernare "greaua mostenire Basescu". Baietii simt miros de ciolan. Si miros de catuse. Nu mai merge in opozitie, trebuie la putere ca sa scape de dosare si sa mai mananca si gura lor ceva. Ca de furat intotdeauna mai ramane ceva. Chiar si pe criza. N-avem bani de furat? Nicio problema, luam tot de la FMI. Asa ca pana cand n-aud niste alternative, niste solutii, nu pun botu' la asta cu "jos Basescu!".

4 comentarii:

cu_pluta_pe_pluto spunea...

de la FMI????? cum pula mea ca nuj ati fost in stare sa indepliniti decat 8%......opt la suta.....OPT LA SUTA din proiectelea alea de cacat pentru care femeiul v-a dat bani.....da' ce frumos plange romanul ca e singur pe lume si nimeni nu-l ajuta....si ce bine imi pare ca nu mai stau in rahatul ala de tara...........si daca vreti sa beti cu mine....sa ne intalnim oriunde in alta parte....

Cristean spunea...

hm, nu te-am vazut prin bruxelles, c-as fi bagat cu tine une bierre belge blanche de brugges...

cu_pluta_pe_pluto spunea...

io nu fac acum poza la frigider ca e plin de Stella Artois si sincer nu vreau sa te vad trist....ha ha ha ha

Anonim spunea...

cristi, lucid ca intotdeauna ;)
tot cu Danut la munca?
sau ti-ai gasit in lta parte?