luni, 21 iunie 2010

Targ de joburi

Baaa, ati vazut daca n-a jucat Beckham? S-a dus dracului Anglia, ar trebui sa se apuce aia de alte meserii, ca fotbalagii nu le mai sta bine. Parerea mea. La fel ca la Beckham, de altfel, care sigur n-ar muri de foame daca ar juca la Boyzone sau, de ce nu, la Akcent, o trupa in ascensiune, cu o cota de popularitate imensa in zona Lugojului. Doar stiti cum arata, nu c-am avea noi ceva impotriva minoritatilor sexuale. Ziceam si noi asa. Adica eu si personalitatile mele.

Dar daca nu fotbal, atunci ce? Hm, sa ne gandim. Cand am vazut niste poze cu jucatorii de la cupa mondiala, m-a lovit asemanarea izbitoare a multora cu clientii de la sanatoriul de psihiatrie pe care l-am vazut io (intr-un documentar, nu, nu-s asa de nebun). Dar sa nu-i jignim. Ne dam si noi cu parerea, ca la politica si la "folbal", toata lumea se pricepe.Tractorist, adjectiv.Bute, grija mare la centura, baeatu' asta are mai multi ani de box decat Becali de barbut!Girofar. Cine iti mai face figuri in traficul din Bucaresti cand arati ca nenea asta?Innocent bystander.Consilier pe probleme financiar-ortopedice la fratii Camatari.Pictor naiv.'zdau o fata, nepoate?Sectia 4 - strung.Badigard intr-un club. Badigard intr-un club din Bîrlad.Controlor RATB. De portofele.Wycleff Jean joaca pentru Franta, cum, nu stiati?


Ramanem in industria muzicala pentru o stire pentru femeile gravide. Trist, fetelor: Mariusica Moga s-a lasat de muzica. Si de Romania.Fiareloom!Pentru asta n-am job ca n-am incredere sa-l angajez nicaieri. Da' va mai amintiti stirile alea cu chinezi care o iau razna si incep sa bage cutitul in lume pe strada? Ei, asta-i coreean.

11 comentarii:

nevers spunea...

Frumos!
Sa ai o saptamana frumoasa si plina de zambete.

Cristean spunea...

multumex. la fel!

Cristian spunea...

Io zic sa te apuci de resurse umane. Pe bune...

Cristean spunea...

Da. Si ar trebui sa incep prin a-i cauta un job lui Mutu, ca in curand n-o sa mai aiba bani sa puna o liniuţă pe masa la copii.

Ame Libre spunea...

Unde i-ai găsit?:))
Rămâi doar la "badigard" ca din ce ştiu, cluburile de prin Bârlad nu prea au nevoie de pază. Şi oricum toţi cei din breaslă "badigarzilor" arată cam la fel dulap cu 2 braţe şi creier cât o nucă. Nu că la fotbalişti am putea găşi mai mult desigur.

Andrei Lefter spunea...

=)) N-am mai ras de mult in halul asta... cred ca vremea e de vina. Foarte tare. Te propun pentru articolul anului! :))

Cristean spunea...

@andrei: unde, unde?

Zadkielix spunea...

Genial!
Intr-adevar multe caractere si multe figuri cu adevarat memorabile!
:))
P.S
AI UN SUPER-BLOG, COLEGA!

Quick Silver spunea...

:)))) prea tare frate! pardon, nepoate!

Cristean spunea...

heh. daca aveam mai multa rabdare, bagam mai multi, ca erau destui cu fetze de psihopati pe acolo.

Mitza_003 spunea...

prea tare :)))