marți, 20 ianuarie 2009

Aoleu, Claudiu Saftoiu...

Basescu asculta telefoanele politicienilor. Si zicea si la altii ce auzea acolo. Claudiu Saftoiu dixit.

Who the fuck is Saftoiu? Mare organizator mare la campania lu' Base de prezident, luat pe la Cotroceni p-acolo prin hadministratie, dupe care, atentie mare, shaf la SIE. La SIE, oameni buni, care nu stiti ce e SIE iesiti afara, nota 2.

Acuma, na, nici la noi in parlament nu se cere test de IQ ca sa intri, cum, de altfel, nu se cere test de IQ nici ca sa te lase sa votezi, iar rezultatele le vedem cu totii. Dar, in pula mea, nici la SIE nu se cere? Si mai grav, nu se cere nici test de simtul conservarii, drept urmare, Saftoiu n-a avut nici inteligenta si nici simtul conservarii sa-si dea seama ca trebuie sa minta.

Saftoiu trebuia sa minta cand il intreaba o comisie parlamentara care a avut, totusi, inteligenta sa-l intrebe daca la treaba aia pe care o conducea el se ... fura butelii, sa zicem, nu mai conteaza ca era vorba tot de ascultat telefoane ilegal cu aparatura care n-avea ce cauta acolo etc, stiu, am frazele prea lungi, incerc sa scap de aia care nu se pot concentra asa, imi plac cititorii cu buffer bun.

De ce trebuia sa minta Saftoiu? Pentru acelasi motiv pentru care trebuia sa taca din gura azi. Cand l-au dat pe el afara de la SIE, a verificat cineva pe altcineva, a mai dat cineva afara pe altcineva? Nu. Pentru ca n-a fost NIMENI care sa-i sustina punctul de vedere si chiar daca ar fi fost, nu rezolva nimic. Chestie care s-a soldat cu un un mare sut din functie.

Deci, Saftoiu nu a reusit decat sa fie singurul, din nou, care sustine o chestie care nu va fi verificata niciodata de nimeni. Bravos, felicitari. Nu vreau sa-l fac prost pe omul asta. E o chestie prea serioasa. Ma intreb de unde-l mai da afara cine de data asta. Ca inteligenta afara din casa sigur nu-l da.

Din pacate, ar fi existat si abordari decente, dar Saftoiu s-a dus acolo, adica si la comisie si la teveu ca un... cum s-a dus el si n-a mai avut timp de solutii rationale, vorba lu' raposatu' Carlin, fie-i ateismu' usor: "de-mi-si-ea". Scarbit de sistem (si de ciolan), omu' putea sa demisioneze fugulitza si dup-aia sa declare cat il tinea gura, orice, macar prostimea il mai credea, chiar si fara dovezi. Dar asa...

Niciun comentariu: