luni, 19 ianuarie 2009

Preturile apartamentelor s-au supt

INCREDIBIL. INCENDIAR. Preturile apartamentelor au "explodat", ca sa-i citez pe lingaii lui Felix. Pentru a cata oara labagiii astia vin cu "stiri" din astea nici nu mai stiu. Preturile s-au majorat. Preturile s-au inmultit. In vitro. De labagii din presa scrisa si televiziuni. Cat va dau, mah, patronii aia ai vostri sa influentati piata, minca-mi-ati toata pula si futu-va in explozia preturilor sa va fut?

De unde mortii mamii voastre sa stie vasile din berceni ce-a facut banca nationala cu creditele iporetare, jegosilor? Ca asa va deconspirati ca sunteti mana in mana cu cacatii aia de la agentiile imobiliare? Acuma, pentru oamenii normali: banca nationala a crescut gradul maxim de indatorare pentru a mai relaxa un pic din conditiile de creditare sa poata lumea sa-si ia case, nu sa creasca preturile apartamentelor la antene.

Deci, din nou, muie la antene unde nu aflam decat ca daca n-au mai crescut preturile la case, au crescut alea la chirii. Asta, tocmai acum, ce auzisem intr-o parte mai serioasa (daca e posibil asa ceva) a presei ca si chiriile au scazut pentru ca e oferta foarte mare de case in chirie, ce sa faca si proprietarii, daca tot nu le vand, macar le inchiriaza.

Asa ca jet cu "informatiile" astea!

Un comentariu:

eadono spunea...

ba vacare, ia uita-te la oferte de inchiriere sa vezi ca nu e chiar asa.Din pacate agentiile de inchirieri fac legea in piata imobiliara...gandeste-te oliak, vine vasile sa inchirieze casa si spune ca nu stie cam cu cat ar vrea sa o inchirieza ca a crescut piata, si ca el vrea banuti repede...oare ce spun aia de la agentia imobiliara? ca vor sa incaseze un comision mai mic? nu cred...