luni, 22 martie 2010

Doua chestii romanesti

Imi pare rau, dar trebuie sa dau stirea asta, e un exemplu tipic de hal in care a ajuns media romaneasca. Sunteti pregatiti? "Marius Corcodel, în vârstă de 23 de ani, din comuna Tortoman, care şi-a forţat iubita să-l înşele cu un cal, a fost condamnat la trei ani de închisoare.(...)Prin aceeaşi sentinţă, Corcodel a fost obligat la plata de despăgubiri morale în cuantum de 7.000 de lei către Gheorghe Andrei, dar şi la plata a 600 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare."

Credeam ca-i de pe times.ro, dar, din pacate, e de pe saitul realitatea.net.In primul rand, nu pot sa nu remarc ca lipseste interviul cu calul si nici nu ni se explica de ce acesta nu s-a constituit si el in parte civila, ca victima a unui viol ce s-a gasit. De asemenea, titlul, numele si ce-o mai fi merg oricand inlocuite, ca si localitatea, ca se intampla peste tot din astea la noi in tara, dar mai ales pe canalele de stiri. Da stiu, generalizez.

Dar hei, asa fac si toti handicapatii astia (tot de pe posturi de mare succes, dar nu comercial, succes la toti retardatii fara creier batuti cu pula-n cap), generalizeaza. Mai nou, cu cazul Voicu. Aud mult prea des "lasa, frate, toti sunt asa, ai vazut tu politician sa nu fie mafiot?" Iar intrebarea mea preferata e alta: "frate, de ce nu ii prind p-aia mari?". Am mai zis asta, daca nu ma insel: pana ii prindem p-aia mari, ce facem, ii lasam liberi p-astia mici? Si 2: cand s-or dovedi toti politicienii mafioti, ii arestam pe toti, pana atunci incepem cu astia pe care-i prindem, nu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma uitam la etichete sji ma gandeam ca mai lipsea "gilf", "muie cu cacat","pseudokinegheticos","Andreia Esca","un epure roz" sji, natural "ayurveda"

Cristean spunea...

kamasutra nu?