luni, 29 martie 2010

Numere

Nu, nebunilor, nu e ce credeti voi. Dimpotriva.

Deci 423. N-am crezut ca e asa greu sa numeri, dar atat e de la metrou pana la scara blocului unde stau. Desigur, am uitat sa-i iau prietenei mele de la magazin ce mi-a zis, pe drum era sa ma calce doua masini, dar asta si din cauza faptului ca strada mea e pentru masini, iar trotuarul pentru autoturisme. Na, e greu cu atentia distributiva cand tu deja faci doua lucruri in gand: numeri si te rogi sa nu-ti sune telefonul.

Si ca tot ziceam: la ultimul sondaj, 74% dintre romani au raspuns ca Romania merge intr-o directie gresita. Voi va dati seama ca printre aia 74% erau si insi care au votat cu astia de la putere acum? Pacat ca nu exista si intrebarea "DE CE???". Restul de 26% erau acasa, dar erau acasa la vecinii care nu erau acasa. A, 70% din respondentii la sondaj nu stiau ce e cu parlamentul unicameral, bicameral si nici n-au stiut o tara cu parlament bicameral. Restul de 30% n-au stiut ce e ala sondaj.

2 comentarii:

Unknown spunea...

bha, sa-ti aduc aminte cu cine ai votat? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

Cristean spunea...

rautacism: lasa ca si tu ai votat cu voicu, vanghelie... acuma serios: ce legatura are basescu cu asta? 2: sondajul oricum a fost o manipulare, dar asta-i partea a doua. stii ce mai zicea, nu? ca sa le luam cetatenia la tigani, 91% din romani vor sa reinfiinteze pedeapsa cu moartea si alte aberatii.