marți, 8 iunie 2010

Catedrala mantuirii neamului prost

Duamnelor si duamnelor. 1 din 20 romani e handicapat. Avem, oficial, aproape un milion de destinatari de pensie de invaliditate. Dar avem si solutii: in timp ce 200 de spitale se inchid, se baga 200 de milioane de euro (bani care ar plati toate pensiile din Romania pentru 2 luni), ca sa avem 2 monumente ale prostului gust unul langa altul. Da, langa casa poporului mai futem si-o catedrala care arata oribil, ca n-au ocupat toate locurile de joaca pentru copii dintre blocuri cu biserici. Nu inca.

De ce? Pai, catedrala asta ajuta oamenii sa fie mai solidari, zice biserica. Sunt curios cum o sa creasca solidaritatea cu milionul ala de handicapati (inchipuiti sau nu, dar primitori de pensie), daca mai trantim o magaoaie in centru. Asta e, ceausescu n-a murit, toti megalomanii din tara asta mai au asa, cate unul mic prin ei. Stiu, daca citeste bunica-mea chestia asta am pus-o, da' nu conteaza, io alerg mai repede.

3 comentarii:

Unknown spunea...

nu nu, lasa sa se construiasca tot felul de porcarii, spitalele oricum sunt pline de bugetari care freaca pusca, ca dupa cum bine se stie, doar cei care lucreaza la privat stiu sa munceasca :P

Adi Vlasceanu spunea...

cum se zice corect: A-teu sau a-Teu ?...

Cristean spunea...

antreu cu 2 de i