luni, 9 noiembrie 2009

Sinceritate

Ioan Ghise, parlamentar pnl, a declarat ca el nu vrea anticipate c-a bagat bani din buzunar in campania electorala si nu si i-ar recupera. Deci, durere in pula totala. Adica ce daca nu merge tara, daca suntem in blocaj politic, nu vrem anticipate, nene, banii mei conteaza, da-i dreacu' pe restu', sa moara de foame, salariul de parlamentard sa mearga!

4 comentarii:

Anonim spunea...

pustiulicaaaa, maturizeaza-te bre'!!!
macar in loc de "aia" ta, foloseste alt tip de exprimare, ca de "aia" neicusorule, mai ai nevoie pentru altceva... si te asigur bre' ca de te castreaza careva, vei avea o mare si reala problema, bre'! Una de-ti va ridica paru' pe chelie, bre'!!!

Cristean spunea...

1. nu-s "pustiulica";
2. pula mea n-ar trebui sa fie subiect de preocupare decat pentru prietena mea, nu pentru necunoscuti de pe net;
3. din nou, discutia era despre nesimtirea parlamentarilor, nu despre pula, mi-ar placea sa discutam la obiect. multumesc.

PS: cat despre cum s-a ajuns de la pnl la castrat lumea pe bloguri n-are rost sa mai zic nimic. oricum, problema nu cred c-o am eu.

cu_pluta_pe_pluto spunea...

lasa-l bre.....ca asta e unu' din aia vaccinati fortat cu japca pe neveu.....cu vaccinul anti-gandire...
la subiect: asta tre' sa fie cel mai cinstit parlamentar in circulatie....iti spune pe fata ca dupa ce va castiga va avea grija sa isi scoata cheltuiala ......sa-l ajutam deci ca e si el amarat.....

Cristean spunea...

da, da, adoptati un parlamentard!