sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Preturile apartamentelor s-au supt (II)

Sclavii ordinari de la Vantu teve au dat mana cu laba cu aia de la Felix the Penix teve si au dat si ei cu mucii in fasole, in favoarea adevarului, deci a tuturor celor care nu vor minciuni, mai ales mea si a noastra si, pana la urma, a tuturor chiriasilor. Cum au facut asta? I-au ajutat pe proprietarzii de apartamente/case/ce-o mai fi pe ce ne iau astia chirie sa-si mai calculeze o data cat tre' sa manance/bea pe spinarea celor care n-au avut noroc ca parintii sa-l pupe in pula pe ceausescu din postura de proprietari de buletin de bucaresti manca-mi-ar pula.

Asa ca le-au adus, senin, aminte ca a crescut euro, ca o chirie medie la un apartament nu stiu de care nu stiu unde costa nu stiu cat, care, cum ar veni, s-ar traduce in nu stiu cati roni. Mai multi decat inainte, evident. Sursa? Prietenii nostri de la agentiile imobiliare, nu le-ar da multi faliment inainte.

Pai nu ziceati, mah, manca-mi-ati pula din mine ca, de fapt, chiriile alea SCAD, pentru ca sunt multe oferte si prea putine cereri pe piata? Ce-aveti, ati luat muie si v-ati razgandit, ca femeia batuta si impacata? Curvelor!

Un comentariu:

Adrian Bratu spunea...

Ce sa mai zic... Pe langa cuvintele putin dojenitoare pe care colegul Cristian le adreseaza prietenilor nostri, dragii de ei, agentii imobiliari, eu as completa cu vesnica explicatie pe care o aud de la top level management...E o piata atipica!!! Daca oferta e mare si cererea mica atunci preturile sunt mari si daca cererea e mare si oferta e si mai mare => pretu se si mai mare...intelegeti voi...platitorii
Ma retrag sa platesc kiria...e mult de numarat.