marți, 15 septembrie 2009

ICCJ pentru noi e securitate doi!

Bai baieti, daca va intrebati ce mai face securitatea, aflati ca e bine, sanatoasa, inca la putere in Romania. Daca nu ea direct, atunci prin turnatori sau ofiteri si ce-au mai avut ei pe acolo, prin pupili, interpusi si slugoi. Voi chiar nu v-ati saturat de oamenii lui Ceausescu? Stiu, iar sunt suparat. Da' cum sa nu fii? Cand vezi aceiasi oameni rulati intr-o mie de posturi de pe vremea lui ceasca incoace de parca nu mai avem specialisti in tara asta in afara de aia scosi in comunism. Din tractorist, membru de partid, dup-aia militian sau securist, dup-aia magistrat sau avocat, tata. Iliescu sa traiasca! Pana-l prind astia si-l baga in parnaie. Si dup-aia, sa vada si el cum e.

Rodica Stanoiu a luat-o pe madam Lidia Barbulescu de la ea din Olt si-a facut-o mare scula la Bucaresti. Sefa CSM. La momentul ala nu m-am putut intreba decat cine are pe care la mana cu ce. Iar azi, ne-au zis-o p-asta. Barbulescu, presedinte la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Barbulescu a înfrânt. Poate pentru altii nu inseamna nimic miscarea asta. Pentru mine, inseamna ca nu ne putem astepta la nimic bun din zona aia pana iese madam Barbulescu la pensie. Nimic nu s-a intamplat cat au condus femeile astea justitia de la noi. N-am motive sa fiu optimist.

2 comentarii:

eadono spunea...

frate tu ejti bolnav la creer? ori ai impresia ca ceva vreodata in tara asta de la raszcoala de la romanica, se intampla pentru tine sau pentru noi? crezi ca e cineva tampit sa munceasca in guvernu asta? frate munca e grea, daca e vorba de munca nu face nimeni nimic, daca e vb de furat sau de produs bani ohooooooo...si noi ce facem? ne plangem ca niste prosti, sau mai rau avem impresia ca e cineva acolo care ar face si ceva bun ...doar ca nu este lasat de astia corupti!! nici unu nu e mai bun , nici base, nici oprescu, nici iliescu, nici .nici .nici...t

Cristean spunea...

da, ma, bine, io ziceam ceva punctual. iar punctual vorbind, e vorba de o cloaca de securisti de care nu mai scapam. si care au si copii, evident, sa nu ramanem nepaziti si mai tarziu. si nemulsi.