vineri, 5 martie 2010

RoFlegmFest 2010

Mai sunt trei zile!!! Bai, uite c-a trecut anu' cum n-a trecut ceasu' si-a venit vremea sa mai impartasim din consideratiile vizavi de un fenomen atat de drag mie, dedicat unei miscari care eu cred ca nu exista: roblegfest. Si pentru ca, la fel ca orice chestie care exista numai in mintea unora - adica la fel ca orice boala psihica, ea are niste manifestari, niste simptome si niste caracteristici, azi vom discuta despre una dintre ele.

E vorba de o similitudine. Blogosfera seamana suspect de mult cu puscaria. De ce? Pai, la fel ca acolo, daca esti cunoscut in libertate, in ză uaild, cum ar veni, esti celebru si inauntru. Invers mai greu, cu cateva exceptii. In schimb, poti fi celebru numai inauntru si afara sa nu stie nici pulea de tine. Din nou, la fel ca la puscarie. Si din nou, cu cateva exceptii. Un caz aparte este mircea badea. Mircea badea vorbeste jumate din timp despre bloggeri, el nu e unul, dar in acelasi timp reuseste performanta de a fi un blogger de succes, exact cum e si ziarist de succes fara sa scrie.

Mircea badea e un Nati Meir al blogging-ului. (Si cu asta am sa inchei subiectul spagatisti) Nati i-a tot dat inainte cu drepturile parnaiasilor si acum, ce coincidenta trista, s-a dus acolo pentru cel putin patru ani sa se bucure de popularitatea pe care o are in puscarie. Nu vreau sa termin fara o mica explicatie despre titlu, sa nu zica organizatorii ca am ceva cu ei: pun pariu cu oricine pe un milion de marci si o lada de bere ca, in adevarat spirit si traditie romaneasca, si anul asta o sa se lase cu fluieraturi, injuraturi si traditionalul HUOOOOOOOOOOO!

2 comentarii:

The Fat One spunea...

Personal, prefer sa-i spun RoBlogFisting pentru ca o adunatura de hipstari corporatisti care cred ca au ceva de zis in timp lor liber.

Cristean spunea...

:)))))))))))))))) the ancient art of fisting?