vineri, 6 februarie 2009

Ma pis pe zeitgeist

Deci ma pish pe zeitgeist. Ma pis pe el. Din intoarcere. Il urmareeeesc......... si JEANG! Ma pis pe el. De mult n-am vazut un film mai de cacat. Daca bei un litru de vodca din aia buna la 9 dimineata si fumezi 3 tigari cu hasis si dup-aia te uiti toata ziua la desene animate in limba maghiara ai mai multe sanse sa afli adevaruri si lucruri folositoare in viata decat daca te uiti de zece ori la zeitgeist.

Urla netu' ca e plin de greseli si aberatii si scare tactics si voi inca mai haliti ce borasc aia acolo? Sunteti idioti, monşer. Bine, daca ai bun simt si ceva cultura generala, te prinzi fara sa vezi ce-au mai zis si altii despre el. Ce-i mai criminal la asta e ca toti fraierii care inca mai cred ca dumnezeu a gasit timp in agenda lui incarcata sa-i dicteze unui bou ce s-a intamplat cu unu' pe care l-au omorat romanii si-a inviat si de asta a devenit evreul nostru preferat pe partea aia cu religia s-au ofticat!!! Bai handicapatilor: partea aia cu religia e cea mai pe bune.

In rest, daca tu crezi ca e ceva pe bune si real in filmul asta, inseamna ca esti printre cloştile care cred ca si asta vorbeste serios.

Update: ce cacat de discutie am avut cu unu' acuma despre cacatu asta de film (vedeti, n-am vorbit cu "pula"). Cica daca se DOVEDESTE ca ce-au zis aia in zeitgeist e fals, nu stiu ce.... ce cacat! Aia mananca un cacat si ALTII tre' sa dovedeasca ca aia mint. Imaginati-va urmatorul dialog:
-Bai, tu sugi pula!
-Nu-i adevarat, nu sug pula!
-Dovedeste ca nu sugi pula!

6 comentarii:

Unknown spunea...

esti un idiot!!!! tiau spalat creierul si tie. deschide ochiii!!!

Anonim spunea...

deci tie iti convine ce se intampla acum in lume?

Unknown spunea...

...problema n-ar fi ca ar crede lumea (idiotsi sau nu) ce zice filmuletsu asta.
Nici faptul ca un nustiucine a mizat pe nesigurantsa oamenilor si ajungi la ea cu "n-ai in ce sa crezi? Pac, ia vezi p-asta o inghitsi?" Poate nici faptul ca acelasi nustiucine se simtsea singur in credintsele lui in teoria constipatiei si a vrut sa "deschida si ochii" altora pe aprecierea carora sa-si sprijine apoi ego-ul lui la fel de nesigur.
Problema ar fi ca "deschidem ochii" la tot felu de prostii, conflicte, lupte si revolte, mai putin acolo unde e important. La noi insine. (parerea mea)

peseu: Tre sa marturisesc ca partea de la sfarsit imi place. Restu' nu prea conteaza cat e de adevarat sau nu. Cu mult mai putina importantsa are faptul ca sunt sau nu de acord.

Anonim spunea...

Da, e de rahat filmul în sine, ca subiect, documentare etc. Dar e o capodoperă de artă manipulatorie. Foloseşte jumătăţi de adevăruri, scoase din contextul real, puse în alt context, ceea ce îi dă o aparenţă de chestie serioasă pentru cei care nu pierd prea multă vreme să se documenteze pe ce lume trăiesc şi cred orice rahat pseudo-stiinţific le serveşti. :)Şi se pare că sunt mulţi, dacă filmul a prins atat de bine şi şi-a caştigat adepţi atat de pasionaţi precum Gheorghe de mai sus.

Anonim spunea...

lu gheroghe de mai sus ii place sa stea capra in asteptarea lu dumnezeu

Cristean spunea...

hahahahh, 4 real!