vineri, 24 aprilie 2009

Materialismul 2

Si totusi! Hai sa abordam problema agatatului mai exhaustiv, nu-i asa, multilateral, cumva. Hai sa nu le facem curve pe toate femeile care se fut cu mai multi bani decat noi doar pentru ca nu se fut cu noi. Sa le facem curve doar p-alea care sunt. Sa facem o tetrafilochtomie: pana la urma, faptul ca o femeie vrea un barbat mai nu stiu cum ce e? E predispozitie? Asa a gandit? Asa simte? Faptul ca vrea unul cu bani e dragoste sau instinct de conservare? Sau e inteligenţă?

Ceva ma face sa cred ca nu e neaparat curvasarie, ci poate e o combinatie intre ultimele doua de mai sus. E adevarat ca la 17 ani nu prea te fute grija zilei de maine si nu cred ca te gandesti ce le pui la copii pe masa. Da' cred ca lumea se mai si gandeste. Altfel de ce-ar mai accepta sa le mai si bata aia? Bine, la intrebarea asta raspunsul ar putea fi "c-asa au vazut ele acasa, la parinti". Deci, poate e inteligenta: "ba, asta-i pretu' corect. Mai iau o palma cu picioru', de futut oricum sug pula, macar nu ma duc pe jos acasa. Nu-mi platesc consumatia, Mario ii bate pe bulangiii aia de la bloc care ma fac curva..." Sau poate le supraevaluez eu inteligenta.

Asa ca mai degraba pare o chestie de instinct de conservare. Ca prea multa filosofie strica. E doar dorinta de a fi in siguranta, una pe care unele n-o pot exprima asa frumos cum am facut-o eu mai sus. Ii ia ochiu'polishu' de la masina, soferu' mai e si mare, te simti mai sigura. Era sa scriu "mai sugere", nu stiu de ce. Dorinta de parteneri mai puternici e o expresie a instinctului de conservare. Numai ca nu stim noi s-o spunem. Exact ca frica de moarte. Cand aveam doi ani, puneam mana pe toti cainii. Acuma nu mai am asa multa incredere in ei. Nu e exemplul cel mai bun, dar pentru multi dragostea CHIAR trece prin stomac.

Asa ca intelegeti-le, ma, si pe ele!

Niciun comentariu: