miercuri, 7 octombrie 2009

Conspiratia maruntului

Ati observat cum, de multe ori, la magazin n-are vanzatoarea marunt sa va dea rest? Si cum, de cele mai multe ori, va cer ele banii "exacti"? Daca vanzatoarele cer intotdeauna marunt si de cele mai multe ori n-au marunt sa-ti dea tot restul, un' se duc toti banii aia cand se duc? Oare ce fac vanzatoarele cu ei? Io-ncep sa cred ca e o conspiratie la mijloc. Vanzatoarele aduna tot restul ca sa preia controlul asupra lumii cu el! Sa ne unim si sa facem ceva. Media controlata de EI nu vrea sa spuna nimic despre asta, nu vedeti? Suntem ca si pierduti! Romani, vi se pregateste ceva! Atentie mare la vanzatoare!

6 comentarii:

ioana spunea...

si de ce insista mereu sa ne dea rest cate o bomboana. cred ca au pus ceva in ele. sau se urmareste pe ascuns ca bomboana sa devina noua moneda de schimb. toate se leaga.

Cristean spunea...

Da, trebuie cercetate legaturile vanzatoarelor cu mafia bomboanelor. Sa-i spuna, dom'le, cineva si lu' Dan Diaconescuindirectsenzationalnustiticepierdeti! Asa nu se mai poate!

Anonim spunea...

Toate magazinele astea de fapt sunt o mascarada, pentru a ascunde ce fac ei de fapt: contrabanda cu bomboane si caramele.

Cristean spunea...

haha, ar fi prea simplu sa fie doar asta. singura solutie ar fi plata cu card, cardurile au cip pe ele, cipul e diavolul, cercul s-a inchis, gata, suntem fututi!

Andrei Lefter spunea...

Hai sa-ti povestesc si altceva. Sunt farmacist si intru in contact cu problema, chiar daca nu ma numesc "vanzator". Intr-o perioada, din lipsa de bani marunti, la doua saptamani mergeam in alt judet si aduceam kilograme de bani de tabla si hartii mici. Dadeam rest in draci (am fost chiar certat de sefi) insa niciunul nu a venit vreodata cu bani marunti inapoi! Unde s-au dus banii???

Cristean spunea...

inseamna ca farmacistii nu-s implicati.