luni, 21 decembrie 2009

Un dement a umblat in pantaloni scurti pe strada seara la -7 grade. N-am vazut nicio pana in niciun cur. Sigur, asta nu dovedeste ca a avut cuvant, dovedeste cum incearca sa ne manipuleze si cum se pricepe la ce se va intampla cum ma pricep eu la tratat fisuri anale. Sau, hai ca sunt rau, cred ca era corect fistule anale. Deci s-au facut kilometrii aia de autostrada. Oricum, pariul a fost de bun augur. Sa mai puna pariu ca:
-vom avea si noi, dracului, un buget;
-vom iesi din criza pana in 2011;
-din bugetul madamei Udrea nu se va fura niciun ban;
-se vor mai face niste kilometri de autostrada - mai multi. Nu inteleg de ce, daca se poate face un kilometru pe zi, noi facem 42 intr-un an. La noi anul are 42 de zile?;
-Oprescu isi da demisia de la primarie si se intoarce la futut asistente, cum ii sta bine unui chirurg care se respecta.

A, ma gandeam aseara: ar fi misto sa interzicem cuvantul "Basescu" macar pentru saptamana. Sa-l inlocuim cu cuvantul "pula". Si dup-aia sa ne uitam la Antena 3.

2 comentarii:

Giusy spunea...

daca s-ar face ceva mai multa treaba in romania asta si ar face aia ce ai propus tu+altele de care ar fi nevoie....eu unu l-as insoti in pantaloni scurti pe mircea badea la -7 grade:))

Cristean spunea...

true, true... da' nu cu mircea badea.