miercuri, 2 decembrie 2009

Pizda . Barbati cu pizda

Bai, m-am saturat. N-as comenta nici eu, dar nu ma lasa. Pur si simplu nu ma lasa. Mah, cand o sa dea cineva dovada de barbatie? Si ma refer aici si la colega-mea de la birou care voteaza "ca sa-i mai schimbam intre ei". Pe toti ii auzi "votez pentru schimbare". Toti voteaza "impotriva tiranului". "Impotriva lui Boc". "Pentru Iohannis". "Impotriva dictaturii".

Nimeni, dar nimeni n-are coaie. Nu vad pe nimeni sa raspunda direct la o intrebare. Toti te iau pe ocolite ca niste curve proaste, stii genul, "ei, ce sa fac, nu-l stii pe X cand e beat?? Nu puteam sa-l refuz". Ce, e o rusine? Va simtiti prost? E alegerea voastra, nu sunteti mandri de ea? Ziceti cu voce tare cand va intreaba cineva, DA, BA, VOTEZ CU GEOANA!

14 comentarii:

eadono spunea...

tre sa fii cel putin dobitoc sa sustii tare si sus ca votez pentru schimbare...ce dracu sa schimbi frate in cacatul asta de tara? ce dracu se schimba daca vine geoana sau ramane basescu..nimic in bine!! tot mai rau si mai rau.. ieri am zis ca lesin cand l-am vazut pe crin ca il elogia pe geoana ...bun diplomat..asta a fost elogiul..apoi mi s-a facut scarba cand l-am vazut pe base plangand ca o curva ..sa-ti fie rusine patriciu ..marsh in mortii vostri de curve ordinare..amandoi niste jigodii care ne fura ne vor fura pe fata in continuare...sunt ferm convins ca geoana o sa iasa..si la fel de convins ca o sa vedem in maxim 6 luni o coalitie intre el si base..sa vezi atunci pupaturi si imbratisari..

Cristean spunea...

asta cu geoana si cu base ar fi culmea culmilor.

eadono spunea...

te-ar mira? eu cred ca le-am vazut pe toate in cei 20 de ani de democratie..politic vorbind. Liberalii se pupa pe obraji cu psedeii ca sa puna mana pe romanica..acu ceva timp , base se pupa pe bot cu nastase, iliescu..apoi urla cat il tineau bojocii uite hotii... a facut alianta cu udmr, romania mare, apoi s-a ales prafu si de asta... de ce crezi ca geoana nu ar face o alianta cu basescu? pan la coada e vb de banuti si de interese..

Cristean spunea...

Daca iar fac asa io nu mai votez, ma pis pe ei!

eadono spunea...

asta incercam eu sa zic...chiar nu vede nimeni ca tot cacatul asta se intampla la fiecare mandat?? cum pastele masii nu vedem ca astia ies la putere indiferent cine e presedinte sau nu... base sau geoana, din punctul meu de vedere e acelasi lucru. Poate sa fie presedinte si Nikita sau Piticu Porno, tot aceeasi oameni ne fura pe fata.

Cristean spunea...

bai, nu, n-ar fi democratic, unu' din ei tre' sa fie prim-ministru, unu' presedinte.

Arashi spunea...

Ete, io mă duc să-mi anulez votu'. Că n-am chef să mă decid din care rahat să mănânc, aşa că mai rabd de foame cinci ani.

Cristean spunea...

Cred ca rahatul se cam stie la ora asta cine e. Macar asa, un pic. Normal, suntem prea idioti sa recunoastem, dar se stie.

Ame Libre spunea...

Ok,EU mă voi duce şi voi vota cu Geoană. Nu te gândi că mă duc la vot foarte încrezătoare că Geoană e cel mai bun, uite te la mine, sunt membru în partidul ăla de câţiva ani, şi cu toate astea încă nu m-a convins că fiind el preşedinte în ţară va fi doar lapte şi miere. NU!! Însă, dintre un rău şi un mai rău, prefer să-l votez şi să susţin un"rău mai puţin agresiv, mai puţin rău"

Cristean spunea...

Moama, cata sinceritate, deja am emotii, sper sa nu apara cineva pe aici sa marturiseasca vreo chestie mai nasoala, ca-n filmul ala prost pe care l-am vazut io...

Anonim spunea...

:)) si eu am votat ca sa i mai schimb. :))) da nici tu n ai raspuns cu cine o sa votezi. sau n am fost eu destul de atent.

Cristean spunea...

pai era asa greu sa-ti dai seama?:)))

Ame Libre spunea...

esti satisfacut acum de rezultatul alegerilor?

Cristean spunea...

rezultatul alegerilor avea cum sa ma satisfaca doar daca eram io candidat. in rest, parerea mea e ca alegerile nu prea au cum sa aiba legatura cu satisfactia decat daca-mi promitea gagica-mea ca-mi face o felatie daca iese geoana. iar o satisfactie si mai mare era daca-mi promitea ca-mi face doua felatii daca iese basescu.