vineri, 25 septembrie 2009

Leapsa

Da, stiu, m-am prostit. Cum, Cristeane, tu, comunitati, chestii, in blogosfera? Da, dom'le, am o slabiciune pentru cuvantul "a onora", cedez psihic usor la el.

Poate s-a intrebat careva vreodata ce-i cu blogroll-ul meu, de ce n-am in el oameni gen ciutacu, zoso, cabral sau alti semizei ai blogosferei. Ba, n-am pentru ca eu acolo am PRIETENI, gen oameni cu care macar am baut o bere, ceva. Sau cu care ma cunosc/inteleg suficient. Sigur, nu sunt prieten cu pavaj personalizat, aia-i o obligatie de familie, sa-i zicem. Si nu, nu-s prieten nici cu marirea penisului, nici macar cu marirea sanilor si cu siguranta nu-s prieten cu saltele din latex. Alea-s niste chestii de care vom scapa in curand. Da' uite ca-s unii oameni chiar de prin blogosfera pentru care mai risti sa faci cate una, alta. Ca-s copii cuminti. Gata introducerea, Gein, putem sa-ncepem, nu?

1. Daca ai putea sa intri si sa traiesti intr-o carte, care ar fi aceasta ? Motiveaza alegerea facuta! (dar intr-un film? dar intr-un cantec?)

Candid sau Optimismul, de Voltaire, de fapt, deja am senzatia ca traiesc intr-o varianta soft, moderna a ei. O carte despre cata muie poti sa iei de la viata daca esti baiat bun. Si despre cate te invata viata daca nu esti complet idiot.

Film: Die Hard, sa salvez pe toata lumea si sa le zbor creierii la aia rai. Oricare parte. Nu glumesc.

Cantec? Niciodata nu m-am putut hotari la unul anume. Azi as vrea sa traiesc 5 minutes alone (Pantera). Hai c-ar merge si-un pic de Sugar de la System of a Down. Vedeti, nu ma pot hotari. Hai repede la urmatoarea intrebare ca umplu aici de melodii.

2. Daca ai putea sa-ti alegi prenumele, care ar fi acesta? Dar in cazul in care ai fi de gen opus?

Pot sa spun ceva despre intrebarea asta? E cam antipatica. Stiti de la ce vine numele meu de scena? De la faptul ca o fosta prietena de-a mea obisnuia sa imi zica pe nume - Cristian, adique, cu gura plina. Vreti sa stiti cu ce? Revenind. Mie nu-mi place numele meu, mai ales de cand m-am prins dupa cine s-au luat ca sa-mi zica asa. Da' m-am obisnuit. Mi-ar placea, cred, sa ma cheme Marcel. Marsel ca-n frantuzeste, nu Maricel, ca-n tiganeste. Si, evident, Maria. Ca e in famelie.

3. In ce alta tara ai vrea sa traiesti pt 1 an si de ce?

Ba, dintre tarile europene prin care am ars-o, Germania si Grecia mi-au placut cel mai mult. Iar dintre ele doua, sincer, desi e mai misto, Germania e cam full de pensionari. Grecia e mai pe sufletul meu. Cand m-au scos grecoaicele in club ultima data, mi-a zis una "in Grrrris, za nait iz long". Asa este. Sincer. E tara perfecta pentru stat in vacanta. Si da, stiu engleza toti, nu ca-n Spania sau Italia, unde vorbesc aia-n engleza de-i dor mainile.

4. Care e visul cel mai neobisnuit ce l-ai avut si ti-l amintesti?

Stiti faza aia, cliseul ala penal ca te visezi cazand si te trezesti inainte sa ajungi jos si daca ajungi mori? E o prostie mare si-o minciuna. Eu visez destul de des cum cad si chiar ajung jos. Si iacata-ma-s. Apropo, exista vise obisnuite?

5. Povesteste o zi din viata ta imaginandu-ti ca esti un animal.

Ok, sunt un pescarus. Un pescarus comunitar. Mananc, pescuiesc, zbor, plutesc, fur de la altii, fac panarama, ma doare-n ciocan.

6. Daca ai putea trai in pielea altcuiva pt o perioada limitata de timp, cine ar fi aceasta persoana si de ce ai ales-o?

Probabil ati mai auzit asta, dar as vrea sa fiu o femeie, sa vad daca niste teorii de-ale mele se verifica. Daca nu se poate, as vrea sa fiu Becali, ca sa pot sa ma sinucid.

7. Daca te-ai trezi singur pe lume, care crezi ca ti-ar fi primele ganduri si ce ai face prima data?

Daca m-as trezi singur pe lume, mi-as petrece tot restul vietii cu un singur gand: sa mai gasesc pe cineva.

Leapsa merge mai departe la Margareta, Andrei si Adrian. E bine?

5 comentarii:

jane spunea...

analiza pe text:
multumesc pt introducere, mi-ai mai dat un motiv sa zambesc in barba pe ziua de azi :D

1. se simte balanta din tine: vrei dreptate, chiar daca o faci cu parul, iar de partea cu nehotararea ce sa mai zic? ca-n horoscop, nu alta!

3. grecia - frumos, recunosc. amabili si vorbitori de engleza. si-o apaaa! cum n-am mai vazut.

4. am citit io o carte cand eram mai mica. o chestie f misto, gen jules verne (autorul ei e cunoscut, dar imi scapa acum, la fel si titlul). si explica acolo la un mom-dat despre visurile in care cazi, dar nu ajungi jos: cica e frica ancestrala de cazut din copac. numai ca aia care se faceau terci pe jos - deci mureau - deci nu lasau urmasi - deci experienta lor nu se mai inscria in codul genetic. si de-aia s-a ramas cu frica, dar nu si experienta. probabil ca tu ai vreun stramos facut terci, dar supravietuitor, ca-n DIE HARD :D

6. care teorii? ca io-s fata sincera (pe langa 'cuminte') si poate te lamuresc.

e foarte bine. ma simt onorata. multumesc. :D

Cristean spunea...

6. ntz. merci, dar e ceva ce numai asa as putea sa aflu.

The Fat One spunea...

Dacă nu e cu supărare, fur şi eu leapşa asta... Săr'na!

Quick Silver spunea...

1. Interviu cu un vampir -- mi-ar placea sa fiu aia mica a lu Brad Pitt oooo dddaaa

film: Blade da sa am si eu ceva puteri

cantec: nush cum ar veni asta, chiar nu pot, sa zicem un cantec de dragoste disperata a lu Depeche Mode

2. ca orice fata m-am gandit la asta mii de ori. Doina! suna comunist dar imi place!! Ca baiat, Luca, Matei, Radu

3. ma atragea Brazilia sau Portugalia fiindca e mai cald si speram sa nu fie romani p-acolo. Dar zilele trecute am vazut o poza cu o sosea din Norvegia care lega niste insule si mi-am dat seama ca acolo e de mine.

4. la mine e saptamana si visul neobisnuit. cel mai recent e cu un caine lup cu ochi de om care aveam impresia ca e sufletul meu pereche.

5. pisica neagra de la noi care umbla brambura toata ziua si cand ii e foame vine si miauna duios la usa de la bucatarie si toata lumea face "aaaaaaaaa......" si o hraneste, apoi da doua ture si se tireaza in lumea ei prin alte curti.

6. cineva extrem de bogat ca sa pot sa vad cum e sa spargi cantitati prostesti de bani intr-o zi si sa te doara la 3 metri in spate.

7. ca in I am Legend asa, deci sa ma uit dupa umar, sau singura cuc? Uau. M-as bucura si as face ce ma taie capul. Dupa aia as lua-o razna evident.

Cristean spunea...

3: ca sa zic asa, "lol". ai vrut un loc fara romani si-ai sfarsit placandu-ti un loc fara oameni. da' chiar asa, dom'le, pe un pod? intre niste insule? atat de tare urasti oamenii?