vineri, 4 septembrie 2009

Un oras anal

Pe care-l mai aud ca ceausescu a facut si-a dres pentru tara asta ii promit ca fac dragoste cu ma-sa. Unde m-am mutat eu, am descoperit o chestie: daca-n vatra luminoasa, predomina lizingu' la masini straineze, aici marcile-s mai proletare, mai euro 2, mai autohtone, mai 1300... Problema, la fel ca-n tot cacatul asta de oras, este ca daca ai ajuns mai tarziu de 6, mai gasesti loc de parcare din penis pe ulitele alea inghesuite dintre blocuri. Pretul corect pentru ca v-ati lasat condusi 25 de ani de un oltean prost. Care n-a vrut sa aveti masini. Boilor.

Na, ca am si eu prejudecati, baga-mi-as pula-n ceausescu si-n toti prostii care zic "lasa, ma, macar a facut case la oameni". Case? Labele astea din beton unde ne inghesuim ca prostii? Vedea-v-as si peste 50 de ani tot in ele si tot inghesuiti pe saraciile astea de strazi de nu incap 2 motociclete! Am mai auzit o proasta, ca cica ceausescu a facut metrou. Sa mori tu? De sculament dentar? Cum, l-a facut el personal? Ca Londra de-aia are metrou si ea, ca a fost ceausescu dictator la noi. Ca daca nu era ceausescu nu stiam nici sa mergem pe jos. Futu-va-n gandirea aia proasta sa va fut! Pfuai, ce m-am enervat!

7 comentarii:

Punkeru spunea...

hai ba cristeane ... aveam pretentii ... cum sa nu`l iubesti pe nea nicu ... cand a facut EL CU MAINILE LUI ditamai canalu' dunare - marea neagra ??? portile de fier!!! transfagarasanu !!!! si lista e lunga ;)

Anonim spunea...

Iti inteleg supararea dar nu inteleg limbajul de mahala!

Quick Silver spunea...

ai uitat sa mentionezi casa poporului si circurile foamei, actualmente mandria cocalarilor si pitipoancelor.

totusi nostalgicii isi amintesc de el mai ales pentru ca pe vremea lui ceasca, taica, toti aveau servici!!!!...

Cristean spunea...

mda, manca-mi-ar casca! @nenea cu limbajul de mahala: esti nou p-aici, asa-i?

eadono spunea...

bine ca acum suntem liber, democrati si avem dreptul sa murim de foame. Bine ca avem acum dreptul sa fim furati pe fata, sa ne uitam balind la masinile scumpe si excursiile in caraibe ale curvelor si zdrentelor care fura banii produsi de noi...injura bre pe ceausescu ca ne-a prostit pe toti...sa vedem din ce pula mea o sa traiesti acum cand ti se inchide revista, sa vedem din ce iti platesti chiria la apartamentul unde stai si mai dau exemple..Bine ca revolutia ne-a adus libertate, democratie si preturi ca in occident..salarii si locuri de munca nu.

Quick Silver spunea...

ce spuneam...

bine ca daca eram pe vremea lui ceausescu iti faceai blog cu pixu pe caiet studentesc, la pranz te duceai la Circul Foamei cu sufertashu,te uitai la televizor o ora pe zi si ascultai romantze de ziua tovarashei la radio ba!

du-te si aprinde-i o lumanare!

pana si o democratie defectuoasa e mai buna decat un regim totalitar

pentru timpul tau liber ia si citeste http://ro.wikipedia.org/wiki/Ferma_animalelor

Cristean spunea...

ba, macar acuma pot s-o pun. na, ca tot romanu', si eu visez s-o pun, desi nu-s pregatit sa dau pantalonii jos pentru asta. pe vremea lu' ceasca, pentru avut bani multi faceai puscarie. iar de furat, fura toata lumea. de rupt schinarea o sa gasesc io si cu revista si fara, da' tot bag pula-n el de comunizzzm.