joi, 28 ianuarie 2010

Bagpulism

Sau postare din aia de care mai pun proastele pe netlog cand se plictisesc.

Faze tari in metrou: o grasa incerca sa-si rezolve problemele de estetica intre Romana si Universitate. Imi venea sa-i spun "degeaba te dai cu ruj, fă, pe tine numa' reincarnarea te mai ajuta!" Da' mai tare a fost baba cu care am dat nas in nas. Cica "dreapta, dreapta, ca-ti iau carnetu'!". In fine.

Ca sa va terorizez si eu cu povestirile mele plictisitoare cum vad pe aici cateodata: m-am trezit tarziu, ca de obicei, sa ma duc la un avort. Am trecut si pe la spaissopu' de la Romana si, ciudat, nu mi-am cumparat nimic. Ma grabeam. Toti japcarii aia care-ti arata unde sa parchezi desi nu-i intreaba nimeni mi-au cerut tigari de parca se babardeşte mama cu un patron de fabrica de tigari. Si asa, inotand printre bulangii, am ajuns la conferinta de presa care tocmai se termina.

M-au nimerit cu cadoul, in schimb: o agenda pe 2010 si o sticla de vin. Ce poti sa vrei mai mult de la viata cand tu esti sclerozat si betiv? Da' tema conferintei a fost de toata jena, dar na, asta-i spiritul in ultima vreme. O gramada de firme te cheama sa nu-ti spuna nimic. Tema de azi putea sa se cheme " Compania X lanseaza campania de spalare pe creier " Nu mai cumparati de la altii, ca ei vand mai ieftin! Pentru ca toate prostiile fara care ai putea sa traiesti linistit tot restul vietii trebuie sa aiba si ele o scara de valori a lor, tu trebuie sa o cumperi pe a noastra, pentru ca e cea mai cool, ca asa iti spunem noi! Dar mai avem un motiv: prostia noastra e acum reciclabila. Stii ce o sa facem din ea dupa ce ne-o dai inapoi? Masini! Pe care ai sa le cumperi tot tu! Si-ai sa te duci sa dai bani sa ti le distrugi pe autostrazi facute de firme straine (unde avem si noi actiuni) pe banii tai! Dar nu-i problema, ca vei avea asigurare. Facuta la o firma care da faliment, ca a investit banii in imobiliare din Romania pe care nu le mai cumpara nimeni, ca si-a dat lumea seama ce scroafe sunt bancile cu dobanzile lor marite dupa ureche, care vor da faliment cand vor scoate la licitatie cutiile alea de chibrituri numite apartamente supraevaluate de la lumea data afara din cauza crizei. Nu-i nimic, le scoate statul din cîcat tot pe banii tai!"

Urat. Dupa care il injuram cu totii pe Bocsescu si plecam acasa. O ultima constatare: mi-am dat seama de ce e mereu liniste la mine in birou: suntem 8 insi si toata lumea sta atenta sa auda cand se trage apa, ca avem un singur veceu.

6 comentarii:

Giusy spunea...

:)) si aveti nevoie de programare la veceu?:))

Cristean spunea...

nu, conteaza cine e mai rapid

Anca spunea...

credeam ca verificati care din voi, pe criza asta, a mancat suficient de mult azi ca sa aiba nevoie de veceu.

Cristean spunea...

la cat de popular e veceul, se pare ca la noi nu e criza.

Anca spunea...

PDa' hartia, cat e hartia?

Cristean spunea...

avem reviste vechi, carti de vizita care nu mai sunt valabile, ne descurcam. nu stiu cum fac fetele cu tampoanele. si nici nu prea vreau sa stiu.