luni, 4 ianuarie 2010

Concluzii

Cineva zice ca era normal sa ne ajunga frustrarile din urma. Da' intotdeauna cand tragi linie niste chestii se impun. Unde s-a gresit? Cum s-a ajuns aici? Dar cel mai greu si cel mai greu este sa accepti faptul ca un om care a crezut ca meriti ieri azi nu mai considera ca meriti. Te face sa te simti fix pielea pulii. De ce? Ce s-a intamplat intre timp? Ca tu tot timpul fusesesi la fel, nu te-ai schimbat. Te cam lasa nervii cand realizezi chestia asta. Oare ai fost pielea pulii tot timpul si persoana cealalta a fost atat de retardata incat sa-i trebuiasca niste ani sa-si dea seama de asta? Complicat...

4 comentarii:

Vlasceanu spunea...

tot ce-i posibil. (orcum, raspunsurile e mai simple decat cerem noi a fi. ele. raspunsurile.)

Adelcika spunea...

Poate s-a schimbat celalalt. Nu esential, nimeni nu se mai schimba asa, dar poate s-au schimbat asteptarile lui, dorintele, planurile...Si nu mai corespunzi. Cum zice un bun prieten, "necorespunzator, dom'le!". Important e ca tu, care esti mereu cel mai exigent cu tine, sa STII ca meriti.
Apropo, Vlascene, te pup, fii si tu mai consolator, dreq!

Adrian Bratu spunea...

Dragoste...nu mai fi suparata...sa ai remuscari si framantari pentru virajele de opinie ale altora in privinta ta? Ai inebunit cu 2 de n?
Ce te faci daca chiar tu aveai nevoie sa crezi si ai crezut dinadins ca sa zic asa ca persoane resp te stimau sau..ma rog...da ce te faci daca persoana resp te-a facut sa te crezi stimat avand un interes cu sau fara fes in toata perioada aia...ca in perioada asta nu mai e nev de serviciile dumneavoastra din partea celuilalt nu schimba cu nik faptul ca tu esti destept frumos si cu bani ...si cuuuuu...stim noi. Una peste alta..chiar daca te-ai fi schimbat tu...ce te faci daca te-ai schimbat in mai bine...?

Cristean spunea...

:)) hai ca la asta nu m-am gandit, adriene. la multi ani!