luni, 22 februarie 2010

Ganduri de dupa

Sau planul meu secret de a cuceri lumea.

Deci gata, stiu. Dar nu inainte de a-mi aminti ce praf m-am facut aseara. Nu, nu e de la alea 4 halbe de 1 litru, e ceva mai complicat, cu intriga, cu desfasurarea actiunii, stiti voi, n-a fost vina mea. Mai bine intrebati-o pe sticla asta de vodca pe jumate bauta ce mi-a facut. Sper ca n-a abuzat de mine.

Revenind: deci scopul e simplu. Tre’ sa BEM. Da’ traim intr-o societate in care lucrul asta, ciudat, e considerat un defect cateodata. Ce uameni. Poti sa omori cetateni nevinovati la televizor, dar n-ai voie sa faci sex si sa bei, ca nu e moral. Bine, atunci: fac o societate secreta si vreau sa cuceresc lumea cu ea. Ca n-am vazut sa fie interzis asta pe undeva. Dar o facem speciala: societatea noastra secreta vrea sa cucereasca lumea prin puterea dezmaturilor. Va fi o masonerie a alcoolului, o mafie a betziilor. Mie chiar mi se pare o idee adanca. O organizatie care vrea sa cucereasca lumea. Dar care se imbata intre timp, ca nu trebuie sa uitam de ce ne adunam.

Hai ca m-am trezit cu o idee buna. Alcooliciianonimicarevorsacucereascalumea. Si dupa ce cucerim lumea in timp ce bem, n-o sa schimbam legile, ca de alea oricum nu tine cont nimeni. Nu, frate, noi vom fi mai perversi: noi vom schimba morala. Sa nu mai fie imoral sa bei. Dupa care, evident, vom bea. Bine, deocamdata nu spuneti nimic nimanui, e o societate secreta. Oficial o sa-i spunem Chef de viata sau vreun nume din asta pe care orice batut in cap crede ca il intelege si il aproba. Deci, aveti grija mare daca va cauta cineva sa va propuna sa intrati intr-un grup, cine stie, poate-s eu. Iar daca deja ati facut prostia sa aderati la un grup asa, ati pus-o, numai aveti nicio sansa, sunteti deja in armata de zombie betivi care vor sa cucereasca lumea sa poata ei bea linistiti!

Nu pot sa nu inchei cu o remarca fina, de bun simt: sa-mi bag pvla, is inca beat de-aseara.

6 comentarii:

Unknown spunea...

-ai promis ca nu mai bei :P

Cristean spunea...

da, da' nici postarea n-am scris-o azi, e de mai demult, acuma am publicat-o!

nevers spunea...

Ceva dureri de cap?

Cristean spunea...

eh, de duminica au trecut...

Andrei Lefter spunea...

Mi-am dat seama ca erai "sub influenta" cand ai scris postarea. Nu mai era nevoie sa recunosti asta la sfarsit. :)

Cristean spunea...

@ andrei :)))) daca ti-as spune acuma ca era la misto nu m-ai crede. ce uameni...