vineri, 19 februarie 2010

Profu' ghei de engleza si fetele de la comunicare

"Ce dracului caut eu aici, cu infumuratele astea, in loc sa predau engleza la academia de politie sau la scoala de ofiteri???" Exasperat de impresiile fetelor care se pregateau cu abnegatie sa ne dea noua, restului lumii, lectii despre ce si cat stiu ele, profu' ghei se pregatea sa termine seminarul de engleza de la SNSPA cu inca o umilinta la adresa femeilor viitoare piariste sugatoare de ostromente prin benveuri. Concurentele lui, cum ar veni ca cum ar fi.

Calm, incet si apasat, ca un madular de negru care intra sigur pe el in partea aia misto, scrie pe tabla: c u c u m b e r.
-Stiti ce inseamna asta, fetelor? In romana, ma refer.
-.....

Toate gagicile, pitipoancele alea analfabete care-l copleseau cu impresiile lor de vorbitoare de engleza innascute tacusera brusc. El jubila. Oau, ceva mai dildoid ca un castravete exista? Da, banana, dar nu mai conteaza.

-Dar cum se citeste, imi puteti spune?

Cea mai tare din clasa se ridica cu tupeu:
- Căcambăr!
- Nu, domnisoara, stati jos!

Dusmanca ei de moarte:
- Cacămbăr!
- Sigur nu!

Alta:
- Căcămbăr!
- Gresit!

Ora se terminase. Le mai umilise o data pe inchipuitele alea. Avea o semierectie.
- Chiucambăr, domnişoarelor, ora s-a terminat, pe data următoare!

6 comentarii:

George spunea...

cati dusmani(deci,sa moara, fara numar, care este)printre apsolventii de SeNeSePeA( aka Stefan Gheorghiu) si mademoisele piariste ti-ai facut cu postarea asta? ^^

Cristean spunea...

:)) nu stiu, urmeaza sa aflam. deocamdata m-a intrebat un cetatean daca profu' ala chiar exista:))

Giusy spunea...

deci asta inseamna ca atunci cand le va umilii de le va crepa obrazul ala plin de fond de ten si vor pleca cu degetu bagat in puta o sa aiba erectie totala?:))

btw...daca ar cadea o cometa pe aici prin ragtul unit al rromanilor, ce sa fie dedesubt in proportie de 51%, picipoance sau piciponci?:))

Cristean spunea...

cocalari de toate sexele si natiile.

Laura Tomescu spunea...

Bun, chiar foarte bun text, mi-ai inveselit ziua de luni, deci toata saptamana :D

Anca spunea...

Io am o curiozitate: e trăită de tine însute faza? Adicătălea ca cum ar veni, ai fost în sala aia de clasă şi ai jubilat sau ţi s-a povestit? Aşa, ca chestie...