vineri, 14 august 2009

N-am sa-mi demonstrez non-nevinovatia

Monica Iacob-Ridzi a iesit - sanchi - increzatoare de la DNA astazi, desi se cam citea tarsa in glasul ei. A aflat ce invinuiri ii aduc aia si ea a spus ca le va demonta in instanta. Pai de ce nu le demonteaza inca din faza de urmarire penala? Sincer, la cum sta treaba, cred ca va ajunge in instanta. Unde se va judeca pe proceduri pana se schimba vreo 4 guverne si, de ce nu, banii. Pentru ca asta e sport national la noi. Patentata de VC Tudor, metoda e aplicata cu maiestrie de Adrian Nastase azi.

Pentru fotomodele, ingineri si absolventi de drept de la Spiru - ID: te judeci pe fond atunci cand chiar discuti despre fapta in sine. Dar, de obicei, inainte sa incepi asta, stai la proceduri. Care procedurili ne omoara: ca nu aveau competenta sa te cerceteze procurorii aia, ca nu avea jurisdictie sa te judece instanta aia, ca probele nu respecta legea (probele impotriva ta, desigur), ca legea pe care ai incalcat-o e neconstitutionala etcsamd.

Pe chestiile de mai sus, daca ai noroc, te judeci pana se prescrie fapta, cum i s-a intamplat si lui Vadim Tudor in niste dosare, de nici nu mai ai nevoie sa-ti "demonstrezi nevinovatia". Pam-pam!

Niciun comentariu: