marți, 25 mai 2010

Castigatorii

La gala APTR am impresia ca organizator e familia Voculescu. Anul asta Antenele au castigat pe toate fronturile. Daca materialele "Yankei de România" si "Biblioteca naţională, caut casă" sa zicem ca ar fi OK, ce ziceti de urmatoarele:

Şi Mircea Badea se numără printre câştigătorii de anul acesta, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" câştigând din nou la categoria "One Man Show".

Emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea, a obţinut premiul pentru cea mai bună investigaţie politică.

Şi La Ordinea Zilei, emisiune moderată de Dana Grecu, a câştigat premiul pentru cel mai bun talk show, pentru a doua oară consecutiv.

Emisiunea Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, a fost distinsă cu premiul special al juriului.


Aud?

Io nu comentez, dar las un nene care a comentat pe site-ul antena3.ro. Fan inrait de-al lor si, cred eu, reprezentativ pentru publicul de la antene:

"Felicitari intregii echipe antene, santeti foarte buni profesionisti, ne bucuram de formatul moderatorilor in cupluri de 2
care nu pierd nimic, incoltesc foare bine invitatii pentru a scoate cat mai multe stiri de la eii pentru noi. Tinetio tot asa . Inalta Consideratie
"

Semnat Gh Ignat, consilier juridic

Io as fi zis juridick

3 comentarii:

Adi Vlasceanu spunea...

De fapt, fiind o subversiune, tind sa cred ca premiile sunt orchestrate de Patriciu. (care o fi cumparat Grupul Toyota). Hihihi !

PS: Tineo tot asha !

Anca spunea...

Io i-aş fi răspuns lu' nenea ăla: "Tinetio tu!"

Cristean spunea...

:))))))