vineri, 4 iunie 2010

Parastas 2.0





Ba, pe mine nu m-ar fi dus mintea la asta nici intr-o mie de ani, sinceramente sa fiu. Noroc cu Radu, care l-a gasit si mi-a deschis mintea larg, cam cat o groapa mai incapatoare, asa. Deci discutam mai jos despre perspectivele unor cariere de gropari ca solutii la criza. Ca, nu-i asa, cu o moarte toti suntem datori. Si cu cheltuielile de rigoare. Dar asta chiar m-a surprins. Business nou: inmormantari laiv, frate.

Da, mai nou, exista si servicii conexe, neneie. Niste baieti mai tehnici, asa, s-au hotarat sa faca un sait care ofera filmari la inmormantari siii, atentie, broadcast live pe icernet. Nu e la misto. Funerar TV se numeste. Oare o fi dedicat, banuiesc, lumii cu pasiuni morbide gen pus pe Hi5 poze de la pomana lu' bunicu'? C-am mai vazut cazuri. Pana la urma, nu stiu daca-i o idee buna, da' cine stie? Poate vrea tataia sa se simta la inmormantare la el ca Dolanescu.

Dar e bine. Avansam si aici, a ajuns progresul tehnologic si categoric sunt parti OK. Nu mai faci deplasarea, stai la priveghi pe webcam, e si mai eco, daca ne gandim, nu mai poluationezi cu drumuri. Ba poti sa faci si un chat, ceva si intre timp bagi si-un Solitaire, ca si-asa nu-ti vede nimeni monitorul. Pacat ca nu incap pomelnicele pe Twitter.

Niciun comentariu: