luni, 19 septembrie 2022

Dacă ar fi să scriu o ştire acum, titlul ei ar fi aşa: RECORD! SUTE DE MII DE CAMERAMANI AU PARTICIPAT LA ÎNMORMĂNTAREA REGINEI!

Băi, aşa ceva... Nu ştiu dacă a mai observat cineva, dar pe parcursul cortegiului funerar cred că mai mult de jumătate din public filma. De ce să filmeze, mă? Cine i-a făcut cameramani? Ce televiziune, ce site i-a trimis acolo? Sau filmau ca să aibă dovezi pentru neveste că s-au dus la înmormântare şi nu la băut sau la curve? În plus, să ai un aparat foto nu te face fotograf, cum nici un aparat de filmat nu te face cameraman. Mai mult, oricum imaginile alea de la evenimentul ăsta se pot găsi unde vrei şi unde nu vrei, nu e nevoie să le înregistrezi tu. Mai vedeam şi alte dăţi poze de pe la înmormântări, ba chiar şi selfies cu defuncţii şi mă apuca râsul.

Exagerez eu sa asta nu e cumva lipsă de discernământ şi de decenţă? În loc să stai, dracului, drepţi când trece regina pe ultimul drum prin faţa ta, dacă tot ai iubit-o aşa de mult, pe tine te apucă tocmai atunci cariera de ştirist, de cineast? Şi vorba aia, nu că aş fi eu vreun fan al Angliei sau al monarhiei în general, dar măcar puţin respect, aşa. Eşti la o îngropăciune, nu pe un platou de filmare. 

Niciun comentariu: