miercuri, 22 aprilie 2009

Eutanasierea

Daca ati ajunge in moarte cerebrala sau in paralizie totala ati fi de acord sa fiti eutanasiati? Eu da. Da-ma dracului, stau leguma p-acolo sa incurc pe toata lumea. Nu mi se pare corect nici fata de mine, ce sa mai zic de ceilalti. O mare mizerie. Macar as mai da si eu din organele mele care or mai fi bune la altii care au nevoie de ele. Ia unu' un rinichi de la mine, un plaman de la un motociclist, cristi minculescu deja a facut rost de ficat, deci il dam la altii care sufera de "o boala genetica de ficat" - asa se cheama alcoolismul care da ciroza, mai nou.

Pai, pla mea, sa stai ca idiotu' intins pe spate sa te uiti pe pereti? Ce viata e asta? Din pacate, eutanasia, legal, e o chestie complicata si si la noi e complicat sa stabileasca lumea daca sa te scoata de la aparate sau nu. Io i-as scapa de dileme din astea: scoateti-ma, ma. Nicio problema. Raspund eu. Si daca nu vor, sau pana se hotarasc ei acolo, ii rog de pe acum sa-mi lase un televizor in camera deschis pe Acasa, pe telenovela Regina. As muri singur. Fara probleme. Si-asa tre' sa fii in moarte cerebrala sa te uiti la asa ceva.

4 comentarii:

jane spunea...

:) nice ending.
pai ar trebui sa se poata semna o chestie la intrarea in spital prin care sa iti dai acordul sa fii decuplat de la aparate in caz ca devii leguma.
ai vazut "Mar adentro"?

Cristean spunea...

ala cu spaniolu'. cu paralizatu'? nu.

jane spunea...

ala. e exact pe subiect. daca omul are sau nu dreptul de a fi eutanasiat. si de lupta pt acest drept, care a durat ani de zile.

Cristean spunea...

da, pai era in state cazul Schiavo care a durat mai mult decat prevede legea si pana la urma a crapat femeia singura. la autopsie s-a dovedit ca avea creierii muci si nu si-ar mai fi revenit niciodata nici cu politia.