vineri, 17 aprilie 2009

Important

Bai, candideaza Duda la presedintie, m'! Gata, io plec mult mai calm in vacanta. Deci, tovarasi, stati linistiti la locurili voastre, totul va fi beton! Ce criza, ce coruptie, gata, tata. Nici n-o sa apuce sa castige alegerile c-o sa si rezolve problemele romaniei, ale omenirii in general si ale copiilor din africa in special, pentru ca totul va trebui sa fie minunat pe cand va fi castigat el alegerile. Mi se pare corect.

Stiti ce zic eu? Sa-i facem guvernul lui Duda. Si-asa erau niste emisiuni, niste prostii pe la televizor. De ce n-am face un guvern si pe blog? Nominalizarile mele sunt dupa cum urmeaza:

Prim - ministru: Lorin Fortuna




Fara alte comentarii.


Finante si economie - Irina Loghin. Prietena lu' Rasdac tre' sa vina sa-l scoata din puscarie. Va reusi cu ajutorul unui alt coleg de guvern;

Justitie - Gigi Becali. Am inteles ca in limbi straine stie doar sa numere bani. N-are rost sa-l trimitem in parlamentul european. Oricum nu stie sa vorbeasca limba europeana. Hai sa-l tinem aici, sa faca dreptate. Un stabor, ceva?

-Cultura, gramatica si almanahe - Marianus Vanghelie. Ia el cultura pe persoana fizica si rezolva problema. Care este. Sau cum era, actuala problema care a fost?

- Agricultura - Ministerul Apararii. Nu mai avem infrastructura. Nici nu mai are lumea cu ce sa cultive pamantul. Nu-i nimic, il aram cu niste Miguri, scoatem soldatii la adunat, ce ramane nelucrat ii dam lu' becali.

- Romanism (da, e un minister nou) - Iosif Constantin Dragan. Legionar comunist facerist de succes. Daca nici el nu se descurca... Il propun sa apere interesele unui concept la fel de mort ca si el.

- Etica si morala - Octavian Paler. Nu conteaza ca-i mort. Conteaza c-au ramas atatia ca el vii. De care se va ocupa. Ai fost stab pe vremuri si nu numai? Ai pupat in cur mana comunistilor? Ai facut politie politica? Stai abuziv intr-o casa nationalizata? Te cheama Adrian Paunescu? Nicio problema. Sa-ti plateasca pensia si sa-ti reprezinte interesele colegul tau Octavian Paler.

Lista ramane deschisa si supusa dezbaterii.



Perfect - Timpuri Noi
Asculta mai multe audio Muzica »

2 comentarii:

jane spunea...

hmm, eu nu as sari pe Octavian Paler fara a ma fi informat bine asupra persoanei in prealabil.
iccp Paunescu, chiar aseara mi-a fost citita o poezie scrisa si publicata de el in 1979, care m-a facut sa ma intreb cum de au permis comunistii o asemenea indrazneala. acea poezie era o adevarata revolta in fata starii de fapt, si deloc voalata.
oricat de usor ar fi sa te iei dupa zvonuri, eu nu m-as pripi sa arunc in nimeni fara o verificare prealabila a acuzatiilor.

Cristean spunea...

dom'le, eu am inteles ce spui tu. doar ca nu pot accepta lectii de morala de la unii care au fost smecheri in comunism. mai ales la paunescu. p-ala nicio apa din lume nu-l mai spala la gura dupa cate clisme i-a facut cu botu' lui ceausescu si cu atat mai putin niste poezii din astea de, sanchi, rezistenta.

iar girul "moral" pe care l-a dat paler trompetei oficiale de stat nu i-l mai scoate din cv nicio lectie de bun-simt de-a lui decat pentru niste de-al de noi, atat de iubitori de compromis. tara de cacat, ce sa-i faci.