vineri, 10 iulie 2009

Echipa mea de fotbal

Fotbal, stiu ca nu va intereseaza, suportati cu mine inca o fraza. In prima mansa de calificari in Champions League, uitati-va un pic la rezultatul asta: FC Zestafoni (Georgia) - Lisburn Distillery (Irlanda de Nord) 6-0 (5-1). Deci, Distillery ii cheama p-aia, da? Si cred ca rezultatul spune totul. Acuma, sa ne gandim un pic ce echipa plina de oţetari - clabări + manelari mai e si pe la noi prin tara si incepe tot cu Di.

4 comentarii:

Cristian spunea...

touche

Andrei Lefter spunea...

Baaa!!! Iar va luati ma' de Dinamo! Mai le place si la baeti un pritz si gata pe ei... Si oricum hitul "Steau e numai una" chiar merge la o petrecere! :)))

Semnat Andy, fost dinamovist, actualmente pasionat de cricket.

Andrei Lefter spunea...

*spritz :) si eram si treaz! :) numai la cand scriu cuvantul ma ia cu vapori de alcool :)

Cristean spunea...

da, a fost misto episodul:))) ma, eu n-am simpatii sau antipatii in fotbal, sunt cam atat de microbist incat sa ma uit la un meci care presimt eu ca e bun - si sa stii ca am standarde inalte. sau sa ma uit la un meci oarecum important pentru romani. meciuri din ce in ce mai rare, pentru ca ceva nu merge in futbolul nostru. asa ca ma mai distrez si eu cand mai vad cate un episod din asta, care ne mai explica si motive pentru care fotbalul nostru nu merge. gen, vedetismul asta de doi lei si aruncatul cu bani in niste cocalari complet neprofesionisti.